Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı, Survivor 2019'un Çekileceği Yeri Açıkladı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un Çekileceği Yeri Açıkladı!

Acun Medya ekibi, 2019’da yapılıcak olan Survivor için hazırlıklara başladı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor 2019’un yapılıcağı yerin resimlerini paylaştı, detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı’nın Boşanması Bu Sefer de TBMM’nin gündeminde !

Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un Çekileceği Yerin Fotoğraflarını Yayınladı..

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 2019 sezonu hazırlıkları başlamadan önce tüyoları vermiş, “Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun” diye açıklama yapmıştı. Instagram hesabından Survivor 2019 için paylaşımlarda bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor hayranları heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı Survivor 2019’un yapılacağı yer ve mekanın fotoğraflarını ile videosunu Instagram hesabından sevenleri için görüntülemeyi ihmal etmedi.

Survivor 2019 Çekileceği Yerin Fotoğrafları;

Acun Ilıcalı kimdir?

“Bir Adada Türkler, Diğer Adada Yunanlılar Olacak Ve Kıyasıya Bir Mücadele Yaşanacak.”

Geçen hafta TV 8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programının canlı yayınına konuk olan Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2019’ hakkında bilgi vermişti;  “Survivor’da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.”

” Yunan Sunucuya Takımı Kurma Görevini Verdik”

“Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan’ı tarıyor şu anda. Şubat 2019’da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor’ın şu anda Türkiye’de yeri ayrı. Yunanistan’da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor.” ifadeleriyle açıklamasını tamamlamıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler