Ana SayfaDedikoduYemekteyiz Programında Skandal Tartışma!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Programında Skandal Tartışma!

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen ‘Yemekteyiz’ programında büyük şok yaşandı. Diğer yarışmacının yaptığı yorumunu yanlış değerlendiren erkek yarışmacı kavga çıkardı, Şok detayları Haberimizden okuyabilirsiniz..

Yemekteyiz Program Sunucusu Onur Büyüktopçu’nun Büyük Başarısızlığı Neydi?

Yemekteyiz Programında Skandal Tartışma!

TV 8 ‘de yayınlanan ‘Yemekteyiz’ programında çıkan kavga magazin haberleri‘ne bomba gibi düştü. Yarışmacının “Sen annene çok bilmiş diyor musun?” yorumunun yanlış anlayan yarışmacı Tayfun Arslan, masayı yumrukladı. Hemen sonra sakinleştirmek için apor topar mutfağa alınan yarışmacı mutfakta da tepsileri yere attı.

“Bugün beni kimse susturamaz”

Yemekteyiz programının ilk gün yarışmacısı olan Tayfun Arslan, agresifliği ve görgü içermeyen davranışları sahibi olarak programa son olaylı vukuatı ile damgasını vurmuş oldu. Yemekteyiz yarışmacılardan Bülent Kızılateş’in ev sahibi olarak ağırladığı günde, ilk dakikalardan itibaren kavga çıkaracağının sinyalini veren Tayfun Arslan, ev sahibine karşı agrasif davranışlarıyla istediğini sonucu alamayınca önce karşısında oturan yarışmacı Necmettin Kırbay’a sardırdı. Masada gerginlik bir anda artıncae araya sunucu Onur Büyüktopçu dahil oldu. Eleştirilerinin saygı sınırları içinde olmadığını belirtti. Uyarıları üstüne almayan Tayfun Arslan, “Bugün beni kimse susturamaz” deyince Onur Büyüktopçu “Ne demek susmayacağım, ne yapacaksınız yarışmacılara” diyerek sert çıktı. Fakat ikazlar onu engelemeden devam etti.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Tutarsızca Davranan Yarışmacı Masayı Yumruklardı!

Yarışmacılardan olan Biricik Kırbay, “Haddinizi aşıyorsunuz” ifadeleriyle olaya müdahale edince akıllara zarar durum gerçekleşti. Yarışmacı Tayfun Arslan, annesi yaşındaki Biricik Kırbay’a “Bayan çok bilmiş yine konuştu” diyerek edepsizce cevap verdi. Yarışmacı Biricik Kırbay bu karşılıkla şaşkına dönerek Tayfun Arslan’a “Sen annene çok bilmiş diyor musun?” diyerek sitem etti. Yine ynalış anlayan olay yarışmacı Tayfun Arslan avaz avaz bağırmaya başladı. Yarışmacı Biricik Kırbay’a karşı parmağını sallayıp masayı yumruklayan Yarışmacı Tayfun Arslan, “Haddini bileceksin” sözleriyle bağırmaya devam etti. Bu sırada ev sahibi yarışmacı ‘Tayfun susar mısın?’ deyince haddini daha da aşan Tayfun Arslan, “Siz de benim annemle ilgili yorum yapamazsınız.” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Ev Sahibinin Eşyalarını Fırlattı..

Tayfun Arslan çıkışlarına devam edip “Kim oluyor da benim anneme laf söylüyor ya… Kimse benim annem hakkında konuşamaz” diyerek masayı yumruklayıp terketti. Mutfağa geçen Tayfun Arslan, ev sahibinin eşyalarını fırlatmaya başlayan Tayfun Arslan, parmak sallayıp üstüne yürüdüğü yarışmacı Biricik Hanım ağlatmayı başardı. Masadaki yerini değiştiren Biricik Hanım, “annesine karşı hiçbir şey söylemedim. Neden böyle tepki verdi anlamadım. Elim ayağım buz gibi” dedi.

 

“Benim 2 Çocuğum Bunları İzleyecek”

Kebapçı olan yarışmacılardan Necmettin Demir, Tayfun Arslan’ın edepsiz davranışları nedeniyle gözyaşlarına tutamadı. Necmettin Demir, “Benim 2 çocuğum bunları izleyecek. Biricik hanımın çocukları izleyecek. Olanlar çok zoruma gitti.” ifadeleriyle hüzünlendirdi.

Onur Büyüktopçu Yarışmacıyı Azarladı!

Her sözü bahane edip kameralara oynayan yarışmacı Tayfun Arslan mutfakta tepsiyi yere fırlatınca ünlü sunucu Onur Büyüktopçuyu da sinirlendirdi. Yarışmacıya bağırmak zorunda kalansunucu Onur Büyüktopçu, “Biraz edep o kadar da değil” ifadeleriyle Tayfun Arslan’a sert çıkıştı.

“Sonra Öğrendim Yanlış Anlamışım”

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu “Ne demek masayı yumruklamalar, ne demek yerlere tepsi atmalar” diyerek Tayfun Arslan’a tepkisini dile getirirken Tayfun Arslan hala kendini savunuyordu. Tayfun Arslan, “Benim sesim yükseldi çünkü benim annemden söz etti. Hiçbir şekilde anne kelimesini ağzına alamaz. Bir anlık sinirle masadan kalktım. Evet sonra öğrendim yanlış anlamışım. Ben saygısız olduğumu düşünmüyorum” diyerek kendini savundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler