Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (29.01.2018)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (29.01.2018)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Seren Serengil, hapse girmek için teslim olmadan önce açıklama yaptı!

Gülben Ergen’in, hakkında konuşmaması kararı aldırdığı Duymayan Kalmasın programı yorumcusu Seren Serengil, konuşmaya devam etmesi nedeniyle üç gün hapis cezası aldı. Cezasını yatmak için teslim olmaya giden Seren Serengil, yayınladığı bir video ile açıklama yaptı. Serengil, “Yasemin hanım için üç günlerim feda olsun, hiç pişman değilim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’in hapse girmeden önceki açıklaması: Pişman değilim

Gülben Ergen’in aldırdığı, hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil, üç gün hapis cezası aldı. Hapise girmeden önce Duymayan Kalmasın isimli magazin programında partneri olan Cengiz Semercioğlu ile birlikte bir video çekerek açıklama yapan Serengil, “Bu bizim yaptığımız haberler ile ilgili bir durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman durdum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim oldu. Ama bu durum bu nedenden dolayı değil, bu hapis cezası. Biliyorsun tedbir kararı alınıyor ya, tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor.”

Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan’a açıkça sordu: Survivor’da cinsellik oluyor mu?

Eski sevgilisi Nihat Doğan’ı programında konuk olarak ağırlayan Seda Sayan’dan, Doğan’ı köşeye sıkıştıran soru. Sayan, daha önceden Survivor’a katılan Nihat Doğan’a “Survivor’da cinsellik oluyor mu?” diye sordu. Nihat Doğan, bu soruya “Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor.” diye yanıt verdi. İşte detaylar…

Nihat Doğan, eski sevgilisi Seda Sayan’ın programına konuk oldu

Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan’ı Show TV ekranlarında yayınlanan programında konuk olarak ağırladı. Programda, neşeli anlar yaşanırken, eski sevgililer birbirini sıkıştırmayı ihmal etmedi.

Seren Serengil’in Hapis Cezasına Sanat Camiasından Büyük Tepki!

Gülben Ergen ve Seren Serengil’in davasında herkesi şok edecek karar geçtiğimiz günlerde belli oldu. Son olarak mahkeme Seren Serengil için 3 gün zorlama hapis cezası verdi. Birçok ünlü bu kararla beraber Gülben Ergen’e öfke yağdı. Seren Serengil yanında olan hersi sosyal medya hesaplarında yazdıklarıyla beraber paylaştı.

Cumhurbaşkanı, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’a yardım eli uzattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kanser tedavisi gören sanatçı Nuray Hafiftaş’a yardım eli uzattı. Gazeteci Ali Eyüpoğlu, “Ameliyat masrafları için hastaneyi arayarak devreye girdi” açıklamasını yaptı. detaylar haberimizde…

Ali Eyüboğlu, Nuray Hafiftaş’ı hastanede ziyaret etti

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, kalın bağırsağında başlayan kanserin karaciğerine sıçraması nedeni ile yeniden tedavi altına alındı. Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Nuray Hafiftaş’ı hastanede ziyaret ederken, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında güzel bir haber verdi.

Yeşim Salkım kızını evlendirdi!

Şarkıcı Yeşim Salkım, kızı Gizem’in düğününde eski eşi Mustafa İmre ile bir araya geldi. Geçen ekim ayında nişan yüzüğünü takan Gizem’in kına gecesi önceki günlerde Zorlu’daki Le Baron’da yapılmıştı.

Gayrettepe’de bulunan Point Otel’de gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Kızının kına geçesinde yerinde duramayan Yeşim Salkım, düğünde ise duygusal anlar yaşadı. Nikâh defterini verirken gözleri dolan ve konuşmakta zorlanan Salkım, “Ben bir evlat kazandım. Benim oğlum yoktu. 2 kızım vardı. Şimdi bir de oğlum oldu. Kızıma iyi bak.” dedi.

Fahriye Evcen soyadını değiştirdi!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile evlendikten tam yedi ay sonra soyadını değiştirdi. Evcen’in geçtiğimiz yıl Haziran ayında evlenmesine rağmen, soyadını şimdi değiştirmesi dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Catherine Zeta Jones’in Cesur Sahneleri Olay Yarattı

48 yaşındaki Catherine Zeta Jones, ilerleyen yaşına rağmen hala sinema dünyasının en gözde isimlerinden biri durumunda. Galler doğumlu oyuncunun son filmi Cocaine Godmother’dan ilk fragman geldi. Fragmana bakılırsa seksi oyuncu oldukça cesur sahnelerde yer alıyor. Özellikle bu filmde kendisine eşlik eden kadın oyuncu Pellicer ile ateşli bir şekilde öpüştükleri sahne şimdiden filmin önüne geçmiş durumda.

Ali Sunal evleniyor! Anne Sunal müjdeyi verdi. İşte yeni gelin adayı…

Ali Sunal’ın ikinci kez evlenmeye hazırlandığı ve bir süredir Nazlı Kurbanzade ile aşk yaşadığı haberleri ortada dolaşırken, anne Gül Sunal, müjdeli haberi verdi ve gelin adayının Nazlı Kurbanzade olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın Kediciği, Kayıp Kızlarla İlgili Olarak: Ece Erken de 12 yaşında…

Adnan Oktar‘ın kediciği Didem Ürer; dün, Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz” programında canlı yayına bağlanarak; geçtiğimiz günlerde gündeme gelen, kayıp kızlar hakkında açıklamalarda bulundu. Konu hakkında yaptığı açıklamasında, kızlarla ilgili olarak sunucu Ece Erken’i örnek gösteren Adnan Oktar‘ın kediciği Didem, Ece’den büyük tepki aldı.

Dizinin Başını Yaktı! RTÜK Cezayı Kesti

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan’ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti. Şikayetler devam ederse dizi yayından kaldırılacak. Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki tıraş sahnesi RTÜK engeline takıldı. RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler