Ana SayfaÜnlülerCumhurbaşkanı, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a yardım eli uzattı!

İlgili Postlar

Cumhurbaşkanı, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’a yardım eli uzattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kanser tedavisi gören sanatçı Nuray Hafiftaş’a yardım eli uzattı. Gazeteci Ali Eyüpoğlu, “Ameliyat masrafları için hastaneyi arayarak devreye girdi” açıklamasını yaptı. detaylar haberimizde…

Ali Eyüboğlu, Nuray Hafiftaş’ı hastanede ziyaret etti

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, kalın bağırsağında başlayan kanserin karaciğerine sıçraması nedeni ile yeniden tedavi altına alındı. Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Nuray Hafiftaş’ı hastanede ziyaret ederken, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında güzel bir haber verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nuray Hafiftaş’a sahip çıktı

Ali Eyüboğlu, Bağ-kur’dan emekli olan usta sanatçı Nuray Hafiftaş’ın tedavi masraflarının bir kısmının karşılandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yardım elini uzattığını açıkladı ve “Nuray Hafiftaş Bağ-Kur emeklisi. tedavi giderlerinin bir kısmını Bağ-Kur karşılıyor. Ama bu tip özel hastanelerde ameliyatlarda birçok şey ciddi bir masraf istiyor. Hastalığının ilk kısmındaki giderleri Abdülkadir Aksu karşılamış. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Kalın vasıtasıyla hastaneyi aramış, demiş ki; Nuray Hafiftaş bizim hastamız. Şu anda devlet elinde.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler