Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCatherine Zeta Jones’in Cesur Sahneleri Olay Yarattı

İlgili Postlar

Catherine Zeta Jones’in Cesur Sahneleri Olay Yarattı

48 yaşındaki Catherine Zeta Jones, ilerleyen yaşına rağmen hala sinema dünyasının en gözde isimlerinden biri durumunda. Galler doğumlu oyuncunun son filmi Cocaine Godmother’dan ilk fragman geldi. Fragmana bakılırsa seksi oyuncu oldukça cesur sahnelerde yer alıyor. Özellikle bu filmde kendisine eşlik eden kadın oyuncu Pellicer ile ateşli bir şekilde öpüştükleri sahne şimdiden filmin önüne geçmiş durumda.

Bu Öpüşme Sahneleri Çok Konuşulur

Pellicer, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda Catherine Zeta Jones’un bahsi geçen öpüşme sahnelerinde çok başarılı olduğunu, kendisinin kesinlikle çok iyi öpüştüğünü söyledi. Filmde bir kokain kraliçesini canlandıran Catherine Zeta Jones yönetmen Navarro ile çalıştı. Fragmandan sonra çok konuşulan cesur sahnelerle ilgili Catherine Zeta Jones tarafından herhangi bir açıklama gelmedi, ancak filmin tanıtımına dair sıkı bir şekilde çalışacağı gelen haberler arasında.

1969 doğumlu olan yıldız oyuncu, bu sahnelerle deyim yerindeyse henüz bitmediğini bir kez daha göstermiş oldu. Blue Juice filmiyle tanınmaya başlayan Jones, Chicago, Dayanılmaz Zulüm, Terminal, Zorro, Öldüren Cazibe, Kızıl Maske, Titanic gibi filmlerde başarılı bir şekilde rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler