Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSaw Sevenlere Müjde: Saw 9 Yolda

İlgili Postlar

Saw Sevenlere Müjde: Saw 9 Yolda

Korku sineması denince birçok kişi için akla gelen ilk filmlerden bir tanesi şüphesiz ki Saw filmidir. Şu ana dek 8 serisi çekilen efsane filmin 9. halkası her an için gelebilir.

Macera 2004’te Başlamıştı

Kendi türünün en uzun soluklu filmlerinden biri olan Saw filmi, macerasına henüz 2004 senesinde başlamıştı. O sene kendisi gibi birçok gerilim-korku türündeki filme de ilham vermeyi başarmış olan Saw filminin Türkiye’de bilinen adı ise Testere. James Wan ilk yönetmenlik deneyimini bu filmle birlikte tatmış, sinema dünyasına etkili bir başlangıç yapmıştı. Gişede de çok büyük bir hasılat elde eden Saw filmi tuhaf bir seri katilin hikayesine uzanıyor. Bu ilginç seri katil yakaladığı kurbanlarla yaşama dair felsefik sorgulamalar yapıyor, onların ölümün korkusunu hissederken hayatlarını analiz etmelerini sağlıyordu.

Takıntılı seri katil, kurbanlarıyla ölümcül oyunlar oynarken oldukça eğlenmekteydi. Kurbanların hayatta var olabilmek adına her türlü bedeli ödemeye açık bir duruma geldiğini gözler önüne seren Saw filmi, çok hızlı bir şekilde devam filmleri çekti. Saw’ın devam filmlerinde de katil ve konsept hep aynıydı fakat kurbanlar her filmde farklıydı. Tobin Bell, bu eşsiz karaktere hayat veren isim olmuştu. Cesur işkence sahneleriyle adından çok söz ettiren Testere filmi, bazı ülkelerde tartışma konusu olmuştur. Jigsaw filmi serinin 8. ve son filmi olarak bu sene vizyona girdi. Yapımcı şirketin 2018 içinde yeni bir filmin hazırlığı içinde olduğu gelen haberler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler