Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBir Aşk ve Korku Hikayesi: Zohak

İlgili Postlar

Bir Aşk ve Korku Hikayesi: Zohak

Türkiye’de uzun zamandan beri merak uyandıran Zohak filminin 2018’nin ilk yarısı itibari ile vizyona gireceği açıklandı. Gerilim ve dram türünün önemli örneklerinden birisi olması beklenen ve bu nedenle de uzun zamandan beri takibe alınan filmde önemli isimler de yer alıyor. Erkan Çelik ve Seda Kement gibi oyuncuların yer alacağı filmin kamera arkasında da önemli isimler var. Adem Uğur’un yapımcı ve yönetmen olarak yer aldığı filmde yapımcılığı paylaşan bir diğer isim Feride Gören.

Pek Çok Ülkede Yayınlanacak

Film için beklentiyi yükselten bir diğer detay pek çok ülkede filmin aynı anda vizyona girecek olması. Türkiye’nin dışında Almanya, Fransa ve Azerbaycan’da yayınlanacak olan film, yüksek gişe rakamına ulaşabilecek potansiyelde.

Zohak Konusu Ne?

Filme adını veren Zohak şeytani bir figür olarak tanımlanıyor. Daha çok İran bölgesinde bilinen bu mit, filme konu olmuş durumda. Korkunun yanı sıra sırlarla dolu olacak film için merak duygusu da oldukça yüksek tutulmuş durumda.

Zohak Oyuncuları Kimler?

Başrol oyuncularının yanı sıra filmde yer alan diğer oyuncular; Gamze Bayraktaroğlu, Seyhan Arman, Gizem Nur Doğa, Ahmet Özyavuz, Abdullah Şekeroğlu, Bülent Yaşık, Anıl Yıldız, Nigar Navruzova ve Burak Gürses yer alıyor.

Seda Kement kimdir?

Gamze Bayraktaroğlu kimdir?

Seyhan Arman kimdir?

Gizem Nur Doğa kimdir?

Ahmet Özyavuz kimdir?

Abdullah Şekeroğlu kimdir?

Anıl Yıldız kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler