Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSinemalarda Enes Batur İzdihamı Yaşanıyor!

İlgili Postlar

Sinemalarda Enes Batur İzdihamı Yaşanıyor!

Sinemalarda Enes Batur İzdihamı Yaşanıyor!

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.Öğrencilerin tatil sevinci ile birlikte bir de herkesin sevdiği YouTuber olan Enes Batur’un filmi de eklenince herkes sevindi. Türkiye’nin her yerinde sinema salonları Enes Batur’un hayatından senaryolaştırılan filmi izlemeye gelen çocuklarla, gençlerle dolup taşıyor.

Enes Batur Kimdir?

Antalya’da Film Sonrası Kutlama

İstanbul’dan Ankara’ya, Antalya’dan İzmir’e Türkiye’nin her yerinde sinema salonları Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmini izlemek isteyenlerin akınına uğradı. Enes Batur’un da yaşadığı kent olan Antalya’da sinema salonlarını dolduran çocuklar, film ardından bir kutlama yaptılar. İstanbul’da, İzmir’de salonlar yetmedi, ek salonlar, seanslar açıldı.

Büyük ilgiyle karşılanan Enes Batur’un filminde fenomen arkadaşları da onu yalnız bırakmadı. Filmde; Youtuber fenomenleri Enes Batur, Yusuf Aktaş (Reynmen), Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı (Kafalar), Başak Karahan, Uras Benlioğlu, Baturay Anar, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Kaya Giray ve filmde rol alan tüm Yotuberların hayranlarının soluğu sinemalarda aldığını gösteriyor.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? Filminin Farklı Sinema Salonlarından Görüntüleri:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler