Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (18.12.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (18.12.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

2017 tahminleri bir bir çıkan ünlü astrolog Aslı Güder’den 2018 tahminleri!

Ünlü astrolog Aslı Güder, 2018 yılı için bomba öngörülerde bulundu. 2017 yılı için yaptığı tahminlerden birçoğu tutan Aslı Güder, 2018 yılı için sanat, siyaset ve güncel konular ile ilgili ilginç tahminlerde bulundu. Aslı Güder’in 2018 yılı için tahminleri haberimizde…

Çekmeyin annem görmesin

Sibel Can’ın 2000-2010 arasında evli kaldığı Sulhi Aksüt’den olan 17 yaşındaki oğlu Emir Aksüt önceki akşam Karaköy’deki gece kulübü Mitte’de eğlendi. (Posta)

Yasemin Allen Öpüşme Sahnelerini Değerlendirdi: Yadırgamayın!

Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken bir isim olan Yasemin Allen yer aldığı projedeki öpüşme sahneleri ile ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Demet Akbağ’dan Hande Erçel Eleştrisi

Ünlü oyuncu ve usta komedyen Demet Akbağ geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte çıktığı AVM turunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eşiyle birlikte mağazaları gezerken görüntülenen Demet Akbağ Hande Erçel için bakın ne dedi?

Murat Dalkılıç’tan şaşırtan itiraflar!

Murat Dalkılıç öyle itiraflarda bulundu ki duyanlar kulaklarına inanamadı! Boşandığı oyuncu eşi Merve Boluğur’la artık barışma ümidi kalmayan Murat Dalkılıç, dönüşüm için düğmeye bastı. Oyuncu Boluğur’u unutmak isteyen şarkıcı Murat Dalkılıç, eski eşiyle birlikte oturduğu evin eşyalarını ve dekorasyonunu A’dan Z’ye değiştiriyor. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın yaptığı açıklamalara ve hayatındaki dönüşümün detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kanatsız Kuşlar’ın Yönetmeni Mustafa Kemal Uzun Beyzbol Sopasıyla Öldürüldü

Ekranların sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın yönetmeni Mustafa Kemal Uzun’un öldürüldüğü öğrenildi.

Türkiye’nin başarılı yönetmenleri arasında bulunan Mustafa Kemal Uzun’a yönelik bir saldırı gerçekleşti. Beyzbol sopasıyla vurulan ve bıçaklanan yönetmen yaşamını yitirirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Zanlıların Mustafa Kemal Uzun tarafından yönetilen bir filmde yer alan figüran olduğu belirtildi. O.A gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş bir soruşturma başlatıldı.

İbrahim Tatlıses Bu Ölümle Yasa Boğuldu!

Söz yazarı olan Ali Tekintüre’nin ölümü yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’i yasa boğdu. Bu ölüm haberiyle yasa boğulan İbrahim Tatlıses acısını sosyal medya hesabından paylaşarak duygularını anlattı.

Alişan Gönlünü Rol Arkadaşına kaptırdı

Eda Erol ile nişan attıktan sonra yeni aşka yelken açan Alişan, sevgilisinin kim olduğunu sır gibi saklıyordu. Alişan‘ın sevgilisi yeni dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol çıktı.

Seda Akgül:’’Ölen Evladıma Kavuşmayı Bekliyorum’’

Sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayatını üç yıl önce kaybeden köpeği için duygusal satırlar yazdı. Seda Akgül: ‘Ölen evladıma kavuşmak için sıramı bekliyorum’ diye açıklama da bulundu..

Öpüşmek Hakkında Belki de İlk Defa Duyacağınız Bilgiler

Sadece bir öpücük için 146 tane kasımız koordine olur. Bunların 34’ü yüzümüzde, 112’si ise postüral kaslardır. Öpüşme, yüz kaslarını çalıştırdığı için kan dolaşımını artırır, kırışıklıkları önler ve yorgunluk hissini azaltır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler