Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'in çok konuşulan yalıdaki son günleri!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in çok konuşulan yalıdaki son günleri!

Ebru Gündeş, magazin dünyasında adından 2010 yılında evlendiği Reza Zarrab’dan boşanma kararı almasıyla gündeme gelmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde edinilen bilgiye göre başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, bir zamanlar birlikte yaşadıkları ikiz yalıyı boşaltıyor.

Taşınma işlemleri hız kesmeden devam ediyor!

Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıyı yavaş yavaş boşaltmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yalıda ciddi bir hareketlilik vardı. Bir koruma ile yardımcılar sürekli eve giriş çıkış yaparken, başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, objektife yakalanmamak için büyük çaba harcadı.

Yalıda dikkatleri çeken; Nazar Boncuğu- Tel!

2010 yılında evlendiği Reza Zarrab’dan boşanma kararı almasıyla evi toplayan şarkıcı Gündeş’in eşyaları toplanırken, çiftin taşındıkları dönemde yalının ön cephesine taktırdığı nazar boncuğu dikkatleri üstüne topladı. Bu arada yalının çatısına, martıların konmaması için dikenli tel döşendiği de fark edildi.

“60 yıl hiç ayrılmayacağız” demişti!

 

Yaşanan olayların üstüne birde Reza Zarrab’ın evlenirken “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diyerek şarkıcı Ebru Gündeş’e hediye ettiği “60 Years” adlı 7 milyon Euro’luk yatın, 1.5 yıl önce Bodrum’da bir tersaneye çekildiği bilgisi geldi. Yatın en önemli özelliği ise ismi… Zarrab’ın “60 Years” adını verdiği yatı ismi, işadamının evlenirken Ebru Gündeş’e verdiği “60 yıl hiç ayrılmayacağız” sözünden geliyordu. Zarrab bu sözden hareketle göğsüne “60 yıl” yazılı dövme yaptırırken, aynı ifade çiftin Kanlıca’daki yalılarının kapısında da yazılı.

“60 Years” 2012’de suya inmişti!

2012 yılında Monaco’daki Yat Show’da da sergilenen ‘60 Years’ın iç yerleşimi ve donanımı İstanbul Tuzla’da tamamlanarak Reza Zarrab’a teslim edilmişti. Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş’le evlendikleri 2010 yılında yapımına başlanan lüks motor yat, 2 ay boyunca kapsamlı testlere tabi tutulduktan sonra Royal Craft Yachting tarafından Haziran 2012’de suya indirilerek Reza Zarrab’a teslim edildi. Yatın dizaynına bakıldığında güvertesinde tavandan açılan televizyon ve dönerek bara dönüşen dolap, yine havuzlukta gösterişli elips masa görülüyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler