Ana SayfaDizilerKanatsız Kuşlar'ın Yönetmeni Mustafa Kemal Uzun Beyzbol Sopasıyla Öldürüldü

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşlar’ın Yönetmeni Mustafa Kemal Uzun Beyzbol Sopasıyla Öldürüldü

Ekranların sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın yönetmeni Mustafa Kemal Uzun’un öldürüldüğü öğrenildi.

Türkiye’nin başarılı yönetmenleri arasında bulunan Mustafa Kemal Uzun’a yönelik bir saldırı gerçekleşti. Beyzbol sopasıyla vurulan ve bıçaklanan yönetmen yaşamını yitirirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Zanlıların Mustafa Kemal Uzun tarafından yönetilen bir filmde yer alan figüran olduğu belirtildi. O.A gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş bir soruşturma başlatıldı.

Olay Gece Yaşandı

Şile Çavuşpaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz akşam yaşanan olay ihbar üzerine öğrenildi. İhbarı değerlendiren ekipler, evin kapısının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri giren güvenlik görevlileri Mustafa Kemal Uzun’un cansız bedeni ile karşılaşırken olayın sadece cinayet olmadığı aynı zamanda hırsızlık da yapıldığı öğrenildi. Yönetmenin cep telefon, cüzdanı ve otomobili çalınırken olay yerinde başlatılan incelemeler sonucunda zanlı O.A’ya ulaşıldı.

Güvenlik kameralarında yapılan incelemeler sonucunda olay yerine O.A’nın geldiği görülürken olay yeri tanıkları da dinlenerek olayın nasıl gerçekleştirildiğine dair araştırma yapıldı. Yapılan ilk sorguda O.A suçunu kabul ederken çalıntı mallar da bulundu. O.A yaptığı ilk açıklamada Mustafa Kemal Uzun ile birlikte alkol aldıklarını ve sonrasında çıkan tartışma nedeniyle kavga yaşandığını söyledi.

Mustafa Kemal Uzun Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler