Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (01.10.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (01.10.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

[irp]

Gülben Ergen Muradına Eriyor!

Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla beraber olduğu iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Bütün bu iddiaların ardından bir çok ünlü isimle birbirine giren Gülben Ergen muradına erdi.Tolga Duğles, Gülben Ergen’e tıpa tıp benzeyen eşi Yasemin Duğles’e sonunda boşanma davası açtı. Gülben de böylece muradına ermiş oldu.

Hazal Filiz Küçükköse ile Tuan Tunalı Neden Boşanıyor? İşte Çarpıcı İddialar!

“Kara Sevda” dizisindeki ‘Zeynep’ rolüyle popüler olan Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında evlendiği eşi Tuan Tunalı boşanma kararı aldı. Neden boşanacakları hakkında ise çarpıcı iddialar öne sürüldü!

Gülben Ergen, boş koltuklara konser verdi!

Son eşi Erhan Çelik’i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı haberleri ile gündemde olan Gülben Ergen’in konserinde koltuklar boş kaldı. Ünlü şarkıcının zedelenen imajına, bir darbe de konserinde geldi.

Zuhal Topal burnuna estetik yaptırdı, bambaşka biri oldu!

İzdivaç programının yayından kaldırılması ile dinlenmeye çekilen Zuhal Topal, burnunu yaptırdı. Estetikle bambaşka biri haline dönüşen Topal, “kendini bakıma aldı” dedirtti.
[irp]

Mali’den Gülben’e Gönderme!

Genç sevgilisini hamile bırakıp daha sonra çocuğu aldırtan Mehmet Ali Erbil, magazin gündemine bomba gibi düştü. Kaç gündür haberleri yapılan Mehmet Ali Erbil canlı yayında “Başka mevzular varken beni manşete taşıdılar.” diyerek Gülben Ergen’e gönderme yaptı.

Mahmut Tuncer Ve Kızının Başı Belada!

Mahmut Tuncer magazin gündemine bomba gibi düşecek bir olaya karıştı. Türkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer, aracıyla dönüş yasağı olan yerden dönerken motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Merhiz Elçi, olayın adli ve resmi makamlara yansımaması için Mahmut Tuncer ve kızının akrabaları olan Sinan Kırmızı’nın kendi yazısını ve imzasını taklit ederek hazırlattıkları feragatnameyi savcılığa sunduğunu ileri sürdü. Elçi, Mahmut Tuncer ile kızı ve akrabalarının ‘özel belgede sahtecilik’ suçundan yargılanması için şikayetçi oldu.

Kurtlar Vadisi Yeni İsmiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Uzun zamandır merakla beklenilen ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin galası dün yapıldı. Sinema filminin galasında; kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Necati Şaşmaz, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisiyle ilgili müjdeli haberi de verdi.

Murat Başoğlu’nun Görüntülerini Çeken Muhabir İçin Karar Verildi!

Murat Başoğlu’nun görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beraber görüntülendiği bayanın Murat Başoğlu’nun yeğeni olması herkesi şok etti. Murat Başoğlu’nun yeğeniyle yaşadığı ilişkinin fotoğraflarını çeken muhabir hakkında karar verildi. Mahkeme, muhabiri suçsuz buldu.
[irp]

Alay Konusu Olan Hacı Sabancı’ya Bir Darbede Özge Ulusoy’dan

Boyu alay konusu olan Hacı Sabancı’ya bir darbede eski aşkı Özge Ulusoy!dan geldi. Ünlü manken Özge Ulusoy hiç affetmedi direk göndermede bulundu. Hacı Sabancı’nın alay konusu olan boy mevzusundan sonra, Özge Ulusoy öyle bir fotoğraf paylaştı ki adeta eski sevgilisine “Al boy gör” dedi.

Seren Serengil, Ahmet Hakan’a Seslendi!

Gülben Ergen’in evli iş adamı ile ilişkisinin çıkmasının ardından patlak veren olaylara Ahmet Hakan, “Kocalarınıza hesap sorun.” deyip Gülben Ergen’i koruyunca Seren Serengil çıldırdı.Geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen Gülben Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil’in meselesinin yankıları hala sürüyor. Ahmet Hakan bugünkü köşesinde, “Gülben Ergen’e neden bu kadar suç buluyorsunuz? Suçu biraz da kocalarınızda arayın.” deyince Seren Serengil Instagram’dan cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler