Ana SayfaDedikoduZuhal Topal burnuna estetik yaptırdı, bambaşka biri oldu!

İlgili Postlar

Zuhal Topal burnuna estetik yaptırdı, bambaşka biri oldu!

İzdivaç programının yayından kaldırılması ile dinlenmeye çekilen Zuhal Topal, burnunu yaptırdı. Estetikle bambaşka biri haline dönüşen Topal, “kendini bakıma aldı” dedirtti. Detaylar haberimizde…

[irp]

Zuhal Topal 41. yaşını kutladı

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, geçen sezona kadar sunduğu izdivaç programının yayından kaldırılması ile birlikte dinlenmeye çekildi. henüz yeni sezon için herhangi bir proje için anlaşma yapmayan Topal, 41. yaş gününü KKTC’deki The Arkın Colony Hotel’de müzisyen eşi Korhan Saygıner ile sahneye çıkıp düet yaparak kutladı.

[irp]

Zuhal Topal burnuna estetik yaptırdı

Zuhal Topal’ın yüzünde bir değişiklik olduğu dikkat çekti. Ünlü sunucu ve oyuncunun, burnuna estetik operasyon yaptırdığı ortaya çıktı.

[irp]

Yeni sezon için bir anlaşma yapmadı

Zuhal Topal, gündüz kuşağı, dizi ve yarışma programı teklifleri aldığını, ancak henüz kararsız olduğu için yeni sezon için herhangi bir proje için girişim yapmadığını ifade etti.

[irp]

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, geçtiğimiz sezona kadar Star TV ekranlarında yayınlanan bir izdivaç programının sunuculuğunu yapıyordu. İzdivaç programlarının yasaklanması ile birlikte, programı yayından kaldırıldı.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler