Ana SayfaDedikoduGülben Ergen, boş koltuklara konser verdi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, boş koltuklara konser verdi!

Son eşi Erhan Çelik’i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı haberleri ile gündemde olan Gülben Ergen’in konserinde koltuklar boş kaldı. Ünlü şarkıcının zedelenen imajına, bir darbe de konserinde geldi. İşte detaylar…

Gülben Ergen’in imajını zedeleyen iddialar

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda boşandığı Erhan Çelik’i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddialarının yankıları hala daha devam ediyor. Ergen’in, evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşadığı iddialarının hemen ardından, Erhan Çelik ile evliliğinde de ilişkisinin devam ettiği iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Bu iddiaların ardından, Seren Serengil ve Yeşim Salkım’ın ünlü şarkıcının daha önceden de birçok yuvayı yıktığını iddia etmesi, Gülben Ergen’in imajını zedeledi.

Gülben Ergen’in konserinde koltuklar boş kaldı

Gülben Ergen, dün gece Zorlu Center’da konser verdi. Basına kapalı olarak gerçekleşen konserin biletlerinin tümünün satıldığı iddia edilmişti. Ancak, ünlü şarkıcının konserinde koltukların boş kaldığı görüldü. Gülben Ergen’in konserinde yaşadığı bu şok, imajının iyice zedelendiğini gösterdi.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler