Ana SayfaDedikoduİlginç tesadüf! Kutsi sevgilisinden ayrılınca, eski eşi de nişanlısından ayrıldı

İlgili Postlar

İlginç tesadüf! Kutsi sevgilisinden ayrılınca, eski eşi de nişanlısından ayrıldı

Feyza Çıpa’da ayrılan Kutsi’nin ardından, eski eşi de nişanlısından ayrıldı. Bu ilginç tesadüf, “Kutsi yeniden eski eşiyle barışıyor mu?” sorularının sorulmasına neden oldu. İşte detaylar…

[irp]

2008 yılında evlendiği ve iki çocuk sahibi olduğu eski eşi Sinem Bayraktutar’ı Huzur Sokağı isimli dizide birlikte rol aldığı Feyza Çıpa ile aldatan Kutsi, yeniden eski eşine mi dönüyor?

[irp]

Kutsi ve Feyza Çıpa ayrıldı

Kutsi’nin eski eşinden boşanmasının ardından “yakında evleniyoruz” diye açıklama yapan Feyza Çıpa, bir türlü haklı çıkamadı. İlk anlaşmazlığını Mayıs ayında yaşayarak ilişkilerindeki çatırdamayı yaşayan Kutsi ve Feyza Çıpa, Çıpa’nın doğum gününde barışsa da yine de nikah masasına oturmadı. Bu nedenle isyan ettiği iddia edilen Feyza Çıpa’nın sonunda ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Feyza Çıpa, sosyal medya hesabından Kutsi’nin tüm fotoğraflarını silerek “4 yıl süren, her saniyesi çok kıymetli olan bir beraberlik yaşadık. Son dönemlerde bazı konularda anlaşmazlık yaşıyorduk. Bunu daha fazla sürdürmenin yersiz olduğunu düşündük. Medenice yollarımızı ayırdık.” şeklinde açıklama yaptı. Ancak, sonraki gelişmeler şaşkınlık yarattı.

[irp]

Sinem Bayraktutar da nişanı attı

Kutsi ile ayrıldıktan sonra Bodrum’a yerleşerek orada yaşamaya başlayan eski eşi Sinem Bayraktutar, geçtiğimiz yıl Ezel Üneder ile nişanlanmıştı. Düğün için gün sayan çift, Kutsi’nin Feyza Çıpa ile ayrıldığı tarihlerde düğünü iptal edip nişan yüzüklerini çıkararak yollarını ayırdı. Bu ayrılık, şüpheleri de beraberinde getirdi.

[irp]

Kutsi ve eski eşi barışıyor mu?

Bu ilginç tesadüf, iki çocuğu olan Kutsi ve eski eşi Sinem Bayraktutar’ın yeniden barışma ihtimalini gün yüzüne çıkardı. Sinem Bayraktutar ve Kutsi’nin hemen hemen aynı tarihlerde ilişkilerini sonlandırması akıllara “Yeniden barışacaklar mı?” sorusunu getirdi. Magazin dünyasında gözler Kutsi ve eski eşi Sinem Bayraktutar’a çevrildi.

Kutsi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler