Ana SayfaDedikoduHacı Sabancı yanıt verdi, gündeme oturdu!

İlgili Postlar

Hacı Sabancı yanıt verdi, gündeme oturdu!

Sosyal paylşaşım platformunda Hacı Sabancı’nın paylaştığı fotoğrafa takipçilerinden gelen yorumlar onu rencide etmeye yönelikti. Ancak Hacı Sabancı verdiği öne çıkan yanıtlarla hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında gündeme oturdu.

Fit görünümüyle beğeni topluyor

Adı bir süre Özge Ulusoy’la anılan ve  ayrıldıktan sonra farklı kadınlarla da birliktelik yaşayan Hacı Sabancı bir yandan verdiği kilolar ve fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Her ünlü isimin yaptığı gibi sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve gittiği yerlere dair paylaşımlar yaparak takipçilerinden beğeni toplayan Hacı Sabancı bununla da kalmayarak kendisi hakkında yapılan yorumları da yakından takip ediyor. Takipçilerinin yaptığı yorumlara Sabancı’da takipçilerinden geri kalmayarak verdiği cevaplarla yakından ilgilendiğini gösteriyor.[irp]

Hem dikkat çekti hem de Sabancı’yı kızdırdı!

Hacı Sabancı katıldığı bir sanat etkinliğinde çekilmiş fotoğrafına açıklama olarak: “Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki Ai Wei Wei sergisini kaçırmayın” yazarak paylaştı. Paylaştığı fotoğrafın altına iki farklı kadın takipçisinden gelen yorumlarsa hem dikkat çekti hem de Sabancı’yı kızdırdı. Hacı Sabancı’nın takipçilerinden biri; “Garip bir fizyolojin var. Yaa anlam veremiyorum boyun mu kısa yoksa boynunda mı bir sıkıntı var anlamadım… Bence paran olmazsa hiç bir giderin yok. Üzgünüm otur sıfır” yazarken bir diğeri de… “Niye fotoşoplu değilken bile fotoşopluymuş gibi çıkıyor anlamıyorum” ifadelerini kullanarak fotoğrafa rencide edici bir yorumda bulundu.

“Para nelere kadir işte görüyorsun…”

Bir sanat etkinliğinde çekilmiş fotoğrafına yapılan bu yorumları okuyan Hacı Sabancı ünlü isimlerin yaptığı gibi görmezden gelmedi. Aksine takipçilerinin her ikisine de mizahi bir dille yanıt vermeyi tercih etti. Hacı Sabancı boyunun kısalığıyla ilgili: “Garip bir fizyolojin var. Yaa anlam veremiyorum boyun mu kısa yoksa boynunda mı bir sıkıntı var anlamadım… Bence paran olmazsa hiç bir giderin yok. Üzgünüm otur sıfır” yorumuna: “Boyum kısa 1.78… Para nelere kadir işte görüyorsun” ifadeleriyle yanıt vermeyi tercih ederken, fotoğraflarında fotoşop var şeklindeki: “Niye fotoşoplu değilken bile fotoşopluymuş gibi çıkıyor anlamıyorum” eleştirisine de “Anlayamazsın” şeklinde bir yanıt vermeyi tercih ederek gündemde adından söz ettirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler