Ana SayfaDedikoduAlay Konusu Olan Hacı Sabancı'ya Bir Darbede Özge Ulusoy'dan

İlgili Postlar

Alay Konusu Olan Hacı Sabancı’ya Bir Darbede Özge Ulusoy’dan

Özge Ulusoy, Boydan Dem Vuran Eski Sevgilisi Hacı’ya Nispet Yaptı

Boyu alay konusu olan Hacı Sabancı’ya bir darbede eski aşkı Özge Ulusoy!dan geldi. Ünlü manken Özge Ulusoy hiç affetmedi direk göndermede bulundu. Hacı Sabancı’nın alay konusu olan boy mevzusundan sonra, Özge Ulusoy öyle bir fotoğraf paylaştı ki adeta eski sevgilisine “Al boy gör” dedi.

Özge Sere Serpe Uzandı, Hacı Sabancı Boyunun Ölçüsünü Aldı

Geçtiğimiz günlerde Hacı Sabancı’nın fotoğrafına bir takipçisi boyuyla ilgili yorum yapınca Hacı da “Para nelere kadir gör.” yazarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Özge öyle bir poz verdi ki Hacı’ya “Adeta al boy gör” dedi.

Kadın takipçilerinden biri Hacı Sabancı’ya, “Garip bir fizyolojin var. Anlam veremiyorum, boyun mu kısa yoksa boynunda mı bir sıkıntı var? Bence paran olmazsa hiç giderin yok. Üzgünüm… Otur! Sıfır!” yorumunu yaptı. Hacı Sabacı ise “Boyum kısa… 1.78, para nelere kadir işte görüyorsun” cevabını verdi.Bu cevaptan sonra eski aşkı Özge Ulusoy durur mu? Tabi ki durmadı. Eski aşkına gönderme yapmak istercesine sere serpe yere uzandı. Özge Ulusoy’un havuz başında verdiği sere serpe pozu akıllara Hacı’nın boyunu getirdi. 1.78 boyundaki Hacı’nın eski sevgilisi Özge’nin boyu 1.80’di. Hacı o zamanlar da alay konusu olmuştu.

Alay Konusu Olan Hacı Sabancı’ya Bir Darbede Özge Ulusoy’dan

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler