Ana SayfaDedikoduMahmut Tuncer Ve Kızının Başı Belada!

İlgili Postlar

Mahmut Tuncer Ve Kızının Başı Belada!

Mahmut Tuncer ve Kızı Gizem’e Sahtecilik Suçundan 3 Yıl Hapis İstendi

Mahmut Tuncer magazin gündemine bomba gibi düşecek bir olaya karıştı. Türkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer, aracıyla dönüş yasağı olan yerden dönerken motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Merhiz Elçi, olayın adli ve resmi makamlara yansımaması için Mahmut Tuncer ve kızının akrabaları olan Sinan Kırmızı’nın kendi yazısını ve imzasını taklit ederek hazırlattıkları feragatnameyi savcılığa sunduğunu ileri sürdü. Elçi, Mahmut Tuncer ile kızı ve akrabalarının ‘özel belgede sahtecilik’ suçundan yargılanması için şikayetçi oldu.

Masraflarını Bile Karşılamadılar

Tüm bu olaylar olduktan sonra Mergiz Elçi,Gizem Tuncer’i arayarak bir takım masraflar yapılması gerektiğini ve aracını servise götürmesi gerektiğini açıkladı. Gizem Tuncer aracı yetkili servise götürmek yerine bildiği ustaya götürmek istedi. İlk başta Mergiz Elçi,Gizem Tuncer’in dediğini yapıp ustaya gitti fakat usta ikinci ve ucuz parçalar takmak isteyince Elçi’nin içine sinmedi. Durumu tekrar Gizem Tuncer’e bildiren Mergiz Elçi karşısında babası Mahmut Tuncer’i buldu. Mahmut Tuncer:” kızımı bir daha rahatsız etme,benim aracımda ki hasarı kim ödeyecek” diyerek Mergiz Elçi’ye çıkıştı ve hiçbir masrafı karşılamadı.

Mergiz Elçi Şikayetçi Oldu

Mahmut Tuncer, Elçi’yi akrabası Sinan Kırmızı’ya yönlendirdi. Kaza tutanağını önce kendi adına düzenlemek isteyen Sinan Kırmızı, Merhaz Elçi’ye sözleşme adı altında feragatname imzalatmak istedi. Durumu fark eden Elçi, el yazısı sözleşmeyi yarıda bırakarak ayrıldı. Sinan Kırmızı da yarım kalan sözde sözleşmeyi tamamlayarak, “Sigortadan masrafımı alıyorum. Aracın sürücüsü Gizem Tuncer ve araç sahibi Mahmut Tuncer’den hiçbir yasal hak talep etmeyeceğim. Bu sözleşmeyi imzalıyorum” yazarak belgeyi tamamladı ve imzasını attı.

Motosikletini tamir ettiremeyen ve Adli Tıp raporunu alan Merhaz Elçi, Gizem Tuncer’den şikayetçi oldu. Gizem Tuncer’in ise savcıya ifade vermeye gittiğinde soruşturma dosyasına Elçi’ye ait olduğunu ileri sürdüğü sahte imzalı feragatnameyi sundu.

Sonradan Ortaya Çıktı

Hem suçlu hem güçlü olan baba kız bütün bu olanlara “bu kadarda olmaz” dedirttirdi. Savcılık Gizem Elçi hakkında ‘taksirle yaralama’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtı. Merhaz Elçi, sahte feragatnameyi hazırlayan kişinin Sinan Kırmızı olduğunu onu da azmettiren Mahmut Tuncer ve kızının azmettirdiğini belirterek ‘özel belgede sahtecilik’ suçundan yargılanmaları için avukatı Yıldız Ceren Okur aracılığıyla şikayet etti. Savcılık olayda adli tahkikat yapmayan polisler hakkında da soruşturma başlattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler