Ana SayfaDedikoduGizem Tuncer'in İfadesi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Gizem Tuncer’in İfadesi Ortaya Çıktı!

Sahtecilikle Suçlanan Mahmut Tuncer’in Kızı Gizem’in İfadesi Ortaya Çıktı

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem için sahtecilik suçundan 3 yıla kadar hapis istenmesi magazin gündemine bomba gibi düşen iddialar arasında yer aldı. Dava edilen Gizem Tuncer’in verdiği ifade ortaya çıktı.

“Benden Para İstedi”

Gizem Tuncer, savcılığa verdiği ifadesinde, “Motosiklet sürücüsü benim aracıma çarptı. Onu hastaneye götürdüm. Hem hastane hem de motosikletinin masraflarını karşılama sözü verdim. Kaza tutanağı düzenleyip evine bıraktım. Buna rağmen benden 5600 lira istedi, kendisinden şikâyetçiyim” dedi. İddialarla ilgili aradığımız Tuncer, telefonlara yanıt vermedi.

Olay Şöyle Meydana Geldi

İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi’nde 3 Mart 2017’de saat 22.40 sıralarında Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer, “U” dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken motosikletle Merhaz Elçi’ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve hastane polisi yaralının ifadesini almadı. Hastaneye 3 arkadaşıyla giden Gizem Tuncer, Elçi’nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davanın iddianamesi ve savcılığa verilen şikâyet dilekçesindeki iddiaya göre, tedavisinin ardından Elçi, 50 TL eksper ücreti ödediğini Gizem Tuncer’e bildirdi ve motosikletinin yapılmasını istedi Fakat işler istediği gibi gitmesi Gizem Tuncer teknik servis yerine kendi bildiği ustadan yapılmasını istedi fakar usta ikinci ve eski parçalar takmaya kalkınca Merhaz Elçi durumu tekrar Gizem Tunce’e bildirdi fakar araya Mahmut Tuncer girip “benim aracımın parasını kim ödeyecek” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler