Ana SayfaDedikoduSadettin Saran Hülya Avşar'ı unutamamış!

İlgili Postlar

Sadettin Saran Hülya Avşar’ı unutamamış!

 

Sadettin Saran eşi Emek Küründen boşanır boşanmaz Hülya Avşar’ a mesaj attı.

Sadettin Saran Hülya Avşar’ ı unutamadı mı?

2012 yılında Emek Kürün ile hayatını birleştiren Sadettin Saran geçtiğimiz günlerde 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak tek celsede bitirdi. Uzun zaman geçmeden yalnız kalmaya niyeti olan Sadettin Saran Hülya Avşar’ a kısa mesaj attı.

Emek Kürün ile 5 yıllık evliliğinde birlikte olmakla da beraber pek çok az devat de boy gösteren Saran, boşanmanın ardından neredeyse her davette kendini gösteriyor.

Boşanalı daha 10 gün olan Saran, Kürün ile evlenmeden önce evliliğin eşiğinden döndüğü Hülya Avşar’ ın tekrar gönlünü almak için ayaklandığı duyuldu.

Hülya Avşar yüz vermedi!

Saran Emek Kürün’ den önce 4 yıl büyük aşk yaşadığı hatta ve hatta nikah masasının eşiğinden döndüğü Hülya Avşar ile eski günleri özlediği eskisi gibi olmayı istediğini söylemiş.

Hülya Avşar’ın nabzını ölçmek için ilk girişimde bulunup ona bir SMS atmış. Hülya Avşar, Saran’ın SMS’ine cevap vermiş ama bu hiç de umduğu gibi bir cevap olmamış.

Üstelik konuşmanın üzerine Saran’ı sosyal medyada her mecra’ dan engellemiş.

Hatırlarsanız bir televizyon programına katılan Hülya Avşar, programda ikili ilişkilerinde hep terk eden tarafın kendi olduğunu ancak bir tek Saran tarafından terk edildiğini itiraf etmişti.

Bu girişiminde başarısız olan Saran önümüzdeki günlerde acaba Hülya Avşar’ın gönlünü tamir etmek için yeni bir girişimde bulunacak mı bakalım.

İlk kriz 2 yıl önce çıktı!

Kısa flört döneminin ardından yollarını evliliğe döndüren Sadettin ve Emek Saran’ ın mutluluğuna gölge 2 yıl önce düşmüş. Saran çiftinin evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaştığını daha önce duymuştuk. 2. buhranı atlatamayan çift 20 Eylül’de tek celsede evliliklerini noktaladılar.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler