Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu ve Hande Bermek boşanmamış!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu ve Hande Bermek boşanmamış!

Murat Başoğlu (49) geçtiğimiz zamanlarda öz yeğeni olan Burcu Başoğlu ile kameralara yakalanıp gündeme düşmüştü. Murat Başoğlu ile 14 yıllık evliliğini sürdüren Hande Bermek (48) bu olay üstüne “Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum” sözleri ile herkesi şaşırtan aslında imalı açıklamada bulunmuştu.

Gelen tepkilerle gerçeği anladı diye düşündüren Hande Bermek geçtiğimiz aylardan 11 Eylül’ de kocası Murat Başoğlu’ndan boşandıkları haberlerini duyurdular.

Çok zaman geçmeden aslında boşanmayan çiftin ayrılıklarının sadece kağıt üzerinde olduğu ortaya çıktı. Ayrılıkları sadece kağıt üzerinde Başoğlu ve Hande Bermek bu yalanı uzun süre saklayamadılar.

Sahilde el ele yakalandılar!

Dün sabah 1.10.2017 saat 11:45′ te Bodrum da sahil kenarında dolaşırken kameralara yakalanan çift el ele görüntülendiler. Bodrum Gündoğan’daki yazlıklarının önünde görüntülenen çift beraber tatile mi çıktılar sorularını akıllara getirdi.

Gündoğan’ daki yazlıklarından dışarı çıkmadan önce evin önünü ve etrafını kimse olmaması için 3 kişinin kontrol etti. Emin olan ekip Başoğlu ve Bermek’ i dışarı çıkmalarına işaret etti. Ardından çift el ele dışarı çıktı.

Sahilde yürüyüş yapıp hava alan çift uzun süre konuştular. Yürüyüş de kısa molalar veren çift zaman zaman birbirlerine sarılıp yakınlaştılar.

Murat Başoğlu ve Hande Bermek’ in 14 yaşında bir de oğulları var.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında hayasızca davranışlarda bulunmak iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti.

Kaynak: Posta

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler