Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi Yeni İsmiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Yeni İsmiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Uzun zamandır merakla beklenilen ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin galası dün yapıldı. Sinema filminin galasında; kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Necati Şaşmaz, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisiyle ilgili müjdeli haberi de verdi.

Vadide Serüven Devam Ediyor!

15 Ocak 2003 yılında, Show TV’de ilk kez izleyicilerle buluşan efsane dizi film, 97 bölümlük ilk serisiyle ekranların fenomen dizilerinden olmuştu.

 

Sevilen dizi; 2006 yılında, ilk kez sinemaya aktarıldı. Ülkemizde, o dönemlerin en büyük bütçeli ve hasılatlı sinema filmleri arasına girerek başarısını taçlandıran film serisi; 2007 yılında ‘Kurtlar Vadisi Terör’ adıyla TV ekranlarına geri dönse de 2. bölümünden sonra yayından kaldırılmıştı.

[irp]

Gündemdeki toplumsal ve politik olayları konu alan film serisi, 19 Nisan 2007 yılında ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ adıyla ekranlara uzun soluklu ve iddialı bir dönüş yaptı. Yüksek reyting rekorları kıran dizi film, birçok kanala transfer oldu. Perşembe akşamları müdavimlerini ekranlar başına kilitleyen fenomen dizi, Pusu serisiyle 2016 yılında, son olarak Kanal D ekranlarında 300. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizi filmin, yeni bölümleri için sabırsızlıkla bekleyen hayranlarına müjdeyi Necati Şaşmaz verdi.

 

 

 

Şaşmaz: Dizinin Adını Değiştiriyorum!

Kurtlar Vadisi sinema filmlerinin 4. Serisi olan ‘Vatan’ filminin dün ki galasında, konuyla ilgili açıklama yapan Necati Şaşmaz; “Kurtlar Vadisi, dizi olarak geri dönecek ama adını değiştiriyorum.” dedi. Kurtlar Vadisi dizisinin, bundan sonra ‘Pusu’ yerine ‘Kaos’ ismiyle devam edeceğini ifadelerine ekleyen Şaşmaz; yeni dizide, güneyde yaşanan olayları konu olarak işleyeceklerini belirtti.

Kurtlar Vadisi Kaos’ dizisinde; ülkemizin güneyindeki krizleri, ülkemizde ve çevresindeki coğrafyada yaşanan ve yaşanacak toplumsal ve siyasi sorunlar ekranlara sunulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler