Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Dizisinde Yeni Sezon Sürprizi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Yeni Sezon Sürprizi

TRT1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul adlı sevilen dizisi, yeni sezonda yeni sürpriz gelişmeler sunacak. Dizinin 4. sezonunda kadro değişikliği var mı? Ne zaman başlayacak? Sorularının cevabını, milyonlarca izleyici büyük bir merakla bekliyor.

2014 yılından beri ekranların en beğenilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon bölümleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrollerinde; Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan’ın yer aldığı dizi filmin, yeni sezonunda ne yazık ki sevdiğimiz oyunculardan bazıları olmayacak. Dizinin kadrosundan ayrılan oyuncular yerine, farklı roller ve yeni isimlerin, dizide yer alacağı bildirildi.

[irp]

Diriliş Ertuğrul Dizisinden Kimler Ayrıldı?

Her hafta, Çarşamba akşamları keyifle izlediğimiz Diriliş Ertuğrul dizisi; 91. bölümüyle, 14 haziranda sezon finali yapmıştı. 4. sezonu, gelecek haftalarda başlayacak olan dizi filmin; 92. bölümünden itibaren, sevdiğimiz bazı oyuncularının yeni sezonda yer almayacak olması ise sevenlerini üzecek. ‘Ebu Mansur- Alâeddin Keykubad’ rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, ‘Hayme Ana’ rolünde yer alan Hülya Darcan, ‘Komutan Ares’ rolüyle Cemal Hünal, ‘Emir Sadettin Köpek’ rolüyle Murat Garipağaoğlu ve ‘Çolpan Hatun’ rolüyle Gülçin Santırcıoğlu gibi ünlü oyuncuların diziye veda edecekleri duyuruldu.

Dizinin Yeni Sezonunda Rol Alacak Sürpriz İsim Peki Kim?

Diriliş Ertuğrul’un bu sezon başlayacak olan yeni bölümlerinde; en son “Kehribar” dizisinde rol almış olan güzel oyuncu Aslıhan Güner kadroya dahil edildi. “Asi, Şefkat Tepe, Çemberimde Gül Oya, Bir Zamanlar Osmanlı” gibi birçok dizi film çalışmalarında bulunmuş olan başarılı oyuncunun, Diriliş dizisinde hangi rolde yer alacağı ve oyunculuk performansının nasıl olacağı çok merak ediliyor.

Diriliş: Ertuğrul Dizisinin Yeni Yüzü Aslıhan Güner Oldu

Dizi Film Ne Zaman Başlayacak?

Yeni bölümleri merakla beklenilen dizi filmin; ne zaman başlayacağı hususunda, TRT’den resmi bir açıklama gelmese de ekim ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz sene, 3. sezonunun açılışını 26 Ekim 2016 tarihinde yapan dizi filmin; yine aynı dönemlerde başlaması beklenilse de yeni yayın tarihi halen belirsizliğini koruyor.

Aslıhan Güner Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler