Ana SayfaDizilerKalbimdeki Deniz Dizisinin Heyecan Dolu 38. Bölümü için Geri Sayım Başladı!

İlgili Postlar

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Heyecan Dolu 38. Bölümü için Geri Sayım Başladı!

FOX TV’nin Kalbimdeki Deniz adlı sevilen dizisi için 38. bölümünün heyecan dolu fragmanı yayınlandı. Dizinin, yarın sunulacak olan yeni bölümünde acaba Deniz ve Mirat’ı neler bekliyor? Alihan bu kez hangi sinsi planlar peşinde olacak? Merakla beklenilen yeni bölüm için geri sayım başladı…

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen Kalbimdeki Deniz adlı dizisinin, geçen hafta yayınlanan 37.bölümünde; Alihan, Mirat’a saldırarak herkesten tepki almıştı. Alihan; Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirip Mirat’tan özür dilese de Mirat’ın karşısında ezildiğini hissederek intikam uğruna, alçakça bir tuzak kurmaktan da geri kalmaz.

 

[irp]

Turgut; Fikriye’yi kaybetmekten korktuğu için ona sürpriz bir hamle yaparken, Şebnem de Hülya’dan intikam almak için Artun’la bir anlaşma yapmıştı. Bu arada; Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike ise adım adım yaklaşmaktadır.

Mustafa, her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi görüşmesine katlanamaz. Ece, Mustafa’yı yatıştırmak için babasıyla tanıştırsa da işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmemiştir. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.

Kalbimdeki Deniz’de 38. Bölümle Heyecanlar Dorukta!

30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX TV’de ekranlara gelecek olan Kalbimdeki Deniz dizisinin merakla beklenilen 38. Bölüm fragmanı sizlerle…

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler