Ana SayfaDizilerRüya dizisinin yapımcısı açıkladı!

İlgili Postlar

Rüya dizisinin yapımcısı açıkladı!

Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Rüya dizisi final yapınca yapımcısından açıklama geldi. Dizinin finalinde ne yaşandı, dizisi neden bittiği ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Rüya dizisi…

Yeni sezon dizisi Rüya’nın ekran hayatı kısa sürdü. Ekran macerasına veda edişi hakkında merak edilenleri Rüya dizisinin yapımsı açıkladı. Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu’nun yer aldığı Show TV dizisi Rüya geçtiğimiz günlerde final yaptı.

“Rüya” ekranlara neden veda etti?

Sadece 10. Bölüm yayın yapabilen sonrasında ekrana veda eden Rüya’nın yapımcısı Faruk Turgut dizinin finaliyle ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Rüya’nın istemesekte finalini bu gece yapıyoruz. Başta yön. Cemal şana, senaristlerimize, bize inanıp yola çıkan oyuncularımıza ve teknik ekibe Çok teşekkürler ediyorum. Tekrar görüşmek üzere. Elinize ve yüreğinize sağlık.” Rüya’nın yapımcısı Faruk Turgut’un açıklamasından da anlaşılacağı üzere istemeyerek diziye final yapmak zorunda kalınmış.[irp]

10 Bölüm ayakta kalabilen Rüya’nın son bölümünde neler yaşandı!

Rüya dizisinin finali istenmeyen bir evlilik konusunun ve kararsız serzenişlerin yaşandığı bölüm oldu. Elif, Yıldız’ın Alaz’la evlenerek kendisini feda etmesine şiddetle karşı çıkar. Bu evliliği engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Kendi kurtuluşu için Yıldız’ı ateşe atmaya asla razı olmaz. Bulut, Alaz’la ilgili kuşkularının üstüne üstüne gider. Topladığı ipuçlarıyla onun kardeşi olduğunu ve ailesinden intikam almak için Elif’i kullandığını öğrenir. İnan’ın, İsa kanalıyla Sırrı ve Alaz’ın gerçekte neler yaptığını öğrenmesiyle çember gittikçe daralır. Artık hesaplaşma günü gelip çattı.

Rüya dizisinin bitişine istinaden oyunculardan basın açıklaması ya da sosyal medya açıklaması gelmedi. Dizi takipçileri sosyal paylaşım platformunda yaptıkları açıklamalarla dizisinin bitişini erken bulurken dizinin bitmesini istemediklerini belirtenler de oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler