Ana SayfaDizilerSevda'nın Bahçesi dizisinde 2. bölümde neler yaşandı

İlgili Postlar

Sevda’nın Bahçesi dizisinde 2. bölümde neler yaşandı

Kanal D’nin yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölüm reyting sıralaması pek iyi olmayan dizinin 2.son bölümünde, Aylin Sevda, Levet üçlüsünün neler yaşadığı ve tüm gelişmeler haberimizde…

Sevda’nın Bahçesi 2. Bölümde neler yaşandı?
Aylin’in, Sevda üzerinde prim yaparak açtığı restoranı Aylin’in Bahçesi, Defne ile Sevda’yı her şeyi ortaya çıkarmaları gerektiğini düşündürür. Sevda ile Aylin’in yüzleşmesi yıllar önce yaşananlarda işin içine girince bambaşka bir hesaplaşmaya döner. Aylin, Sevda’nın sırlarını bildiğini ve bunu Defne’den sakladığını bilmektedir. Sevda, kızıyla yaşadığı huzurlu hayatın bozulacağına dair endişe yaşarken, Hakan’ın yapacağı hamle yeni bir mücadeleye sahne olacaktır.[irp]

“Yeniden alevlenen bir aşk mı?”

Öte yandan Levent’in yakın arkadaşı olan Eray da iyiden iyiye Sevda’ya abayı yakmıştır. Levent’e Sevda’ya olan ilgisi hakkında bir şeyler söylediğinde Levent konuyu ya değiştirmekte ya da kapatmaktadır. Bu durum da akıllara “acaba bitmemiş yeniden alevlenen bir aşk mı var?” sorusunu düşündürür. Eray’ın Sevda’ya ilgisini bilen Levent ise bu durumun önüne geçmek ister. Levent’in kalbi hala Sevda’da mıdır? Eray, Levent’in bu davranışı karşısında ne yapacaktır? Levent ile Sevda’nın yıllar sonra karşılaşması, aralarındaki problemleri çözebilecek mi? Bu sorunun cevabını ilerleyen bölümlerde alacağız.

Baba-kız birbirini bilmeden
Defne ise babası olduğunu bilmeden Levent ile yakınlaşmaya başlar. Levent’in, doğum günü partisinde tanıştığı Defne ile kurduğu samimiyet Sevda’yı rahatsız eder. Çünkü ikili baba-kız olduklarını henüz bilmez. Bu durum Sevda’yı tedirgin eder. Ama Sevda içinden babası olduğunu bilmese de kan çekiyor herhalde demeden edemez. ? İzleyenler acaba “Sevda, kızıyla kurduğu yeni hayatına Levent’i kabul edebilecek mi?” sorusunu sorar.
Yeni bir aşk mı?

Öte yandan Tolga, Defne’nin kalbini çalmak içinden elinden geleni yapar. Tolga’nın ilgisi zamanla Defne’nin de hoşuna gitmeye başlar. Sevda ile Aylin karşı karşıya! Sevda ile Levent yıllar sonra yüzleşiyor; eski defterler yeniden açılıyor!
Eski hesapları da gün yüzüne çıkar
Sevda’nın kalbine gömdüğü sırlar, ortaya çıkacak mı? Sorusuna yanıt bulamasak bile yıllar önceki ayrılık, hem Sevda hem de Levent için hayatlarında birçok yeniliği beraberinde getirmiştir. İkilinin karşılaşması, eski hesapları da gün yüzüne çıkarır. Yıllar önceki ayrılık, Sevda’yı bambaşka biri haline getirmiştir. Artık çok daha güçlü ve kararlıdır. Levent’i yeniden karşısında görmesi, eski hatıraları onun için yeniden canlandırır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler