Ana SayfaDedikoduGeçen ayın en çok okunan haberleri Eylül 2018

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok okunan haberleri Eylül 2018

Geçen ayın en çok okunan haberleri Eylül 2018. Geçtiğimiz ay magazin camiasında son derece hareketli anlar yaşandı. Ünlüler dünyasından beklenmedik haberler geldi, sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçen ayın en çok okunan haberleri hangileri oldu? İşte Eylül 2018 en çok okunan haberler…

Geçen ayın en çok okunan haberleri

Esra Erol, Gündüz Kuşağını Karıştırdı!

Ekranın sevilen sunucusu Esra Erol, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Atv’de Esra Erol’un programının başlamasıyla reytingler karıştı. Esra Erol Yemekteyiz ve Zuhal Topal’ın yeni programına kan kaybettirdi.

Kenan Doğulu Baba Oluyor, Seren Serengil Boşanıyor!

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı. Astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu’nun Baba Olacağı, Seren Serengil’in boşanacağı tahmininde bulundu.

Büngü’den Boşanma Açıklaması!

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, 29 Ağustos’ta muhteşem gibi bir düğünle evliliğe ilk adımlarını atmışlardı. Ünlü çiftin düğününe ünlü isimler adeta akın etmişti. Bu sabah “Söylemezsem Olmaz” programının sunucularından Bircan Bali, şok bir iddiada bulundu. Bircan Bali, Bengü ile Selim Selimoğlu çiftinin boşanacaklarını iddia etti. Açıklamalar sonrası Bengü, canlı yayına telefon ile bağladı. Peki Bengü neler söyledi?

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi aştı!

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi aştı! Demet Akalın’ın şoke eden boşanmasının altında yatan sır perdesi her geçen dakika daha da aralanıyor. Evinde gerçekleşen haciz işleminin ardından adliyeye giden ve Okan Kurt ile tek celsede boşanan Akalın’ın ani boşanma kararının ardındaki gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Okan Kurt’un kırmızı çizgiyi aştığı öğrenildi.

Son Dakika! Ünlü Sunucu Murat Başoğlu İntihar Etti!

Ünlü Sunucu Murat Başoğlu ile ilgili son dakika haberi geldi! Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun son dönemde yaşadığı olaylar sonrası kötü günler geçirmişti. Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun intihar iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Murat Başoğlu evinde intihar teşebbüsüne kalkıştı. Murat Başoğlu hastaneye kaldırıldı. Peki ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Pişkinlik Ebru Gündeş’te Vücut Buldu!

Pişkinlik Ebru Gündeş’te vücut buldu! Özel hayatında yaşadığı çalkantılı günler bilinen Fantezi Müziğin sevilen sanatçısı Ebru Gündeş, hakkında yazılan sert sözlere ne cevap verecek? Ebru Gündeş hakkında eleştirel bir yazı kaleme alan yazar kim?

Okan Kurt’un, Boşanmadan Sonraki İlk Paylaşımı Geldi..”Benim Aşkım”!

Ünlü İşadamı Okan Kurt’tan boşanma sonrası ilk paylaşım geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, geçtiğimiz hafta Beykoz Adliyesinde tek celsede boşanmıştı.

Eda Gök’ü Aldatan Emrah Albayrak’tan Başarı Mesajı!

Geçtiğimiz Sezon Esra Erol’un programında ortaya çıkan Eda Gök’ün aldatılma olayı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Esra Erol’un programında stüdyo şefi olarak çalışan, aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni olan Eda Gök, programın orkestra şefi Emrah Albayrak ile olan yedi yıllık evliliğini, Albayrak’ın aynı programda orkestrada şarkı söyleyen Burcu Sinem Ünsal ile kendisini aldattığını ve bu nedenle de tek celsede boşandıklarını açıklamıştı. Esra Erol bugün Atv Ekranında Esra Erol’da programı ile Yeni Sezona başladı. Esra Erol’danın Stüdyo şefi Eda Gök’ü Aldatan Emrah Albayrak’tan şaşırtıcı şekilde Esra Erol’da programı ile ilgili başarı mesaj geldi.

Hakan Sabancı Aslı Enver ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Hakan Sabancı Aslı Enver ile ilgili ilk defa konuştu! Çapkınlığı ile sık sık magazin basınında yer alan Hakan Sabancı, Aslı Enver ile aşk yaşadığı iddialarına ne cevap verdi? Bu iddialar ile ilgili çıkan haberleri okuyan Hakan Sabancı, neler hissetti?

Avlu Dizisinin Yeni Müdürü Belli Oldu! Cezaevinin Yeni Müdürü Kim Oldu?

Avlu Dizisinin Yeni Müdürü Belli Oldu! Cezaevinin Yeni Müdürü Kim Oldu? Geçtiğimiz sezon ekranlarda fırtınalar estiren Avlu dizisinde Melis müdürün gidişi ile yeni cezaevi müdürü arayışına geçilmişti. Aranan müdür sonunda bulundu. Avlu dizisinin yeni cezaevi müdürü belli oldu. Avlu’nun yeni cezaevi müdürü karakterine kim hayat verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler