Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 1-7 Ekim

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 1-7 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri hangileri. Magazin dünyasında inanılmaz gelişmeler yaşanırken, hangi haberler en çok okunanlar arasında girmeyi başardı? Hangi ünlü isim, hangi olaylar ile gündeme geldi. İşte geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 1-7 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 24-30 Eylül

Emre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel İçin Tepki Gösterdi!

Ünlü müzisyen Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel’in aylık kazancını eleştirenlere sert tepki gösterdi. Emre Altuğ tepki gösterdiği paylaşım neydi?

Şeyma Subaşı: Yıllar Önce Alınmadığım Kafenin Şimdi Sahibiyim

Yeni açtığı kafe ile sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, aldığı kafe hakkında ilginç bir anısını anlattı. Şeyma Subaşı şuan sahibi olduğu kafeye yıllar önce neden alınmadı?

Murat Boz ve Aslı Enver’i rahat bırakın

Murat Boz ve Aslı Enver’i rahat bırakın… Murat Boz’un astrolog arkadaşı Aytaç Öner’in Aslı Enver ile barıştıklarını açıklamasının ardından gündeme gelen haberler ne yönde ilerliyor? Murat Boz ve Aslı Enver’in üzerine mi gidiliyor?

Fahriye Evcen’den Eşine Şaşırtan Yasak!

Son dönemde ünlü çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit gündemden düşmez oldu. 2,5 aylık hamile olan oyuncu Fahriye Evcen’in eşi Burak Özçivit’e parfüm yasağı getirdiği iddia edildi.

Sinem Kobal’ın Yüzü Güldü!

Son dönemde ekrandan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, reklam kampanyası ile dikkat çekti! Geçtiğimiz sezonda ekranda diziler yüzünden yüzü gülmeyen güzel oyuncu Sinem Kobal’ın reklam kampanyasının başarılı geçmesi yüzünü güldürdü.

Sacit Aslan’dan Emrah Hakkında Olay Sözler!

Sacit Aslan’dan Emrah hakkında olay sözler! Geçtiğimiz günlerde patlak veren Emrah ve Cihat Tamer arasındaki gerginlik hakkında Sacit Aslan neler söyledi?

İstanbullu Gelin’de Yepyeni Aşklar Mı Doğuyor?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyici yine birbirinden sürpriz hikayelerle karşı karşıya.  Her bölümde yeni bir olayın izleyiciyi şaşırttığı dizinin son bölümü ise seyircisine ‘Yeni yakınlaşmalar mı yaşanacak?’ dedirtti.

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Açıklaması: Olması Gereken Buymuş!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile mutlu bir birliktelikleri olan Defne Samyeli, ilişki haberlerinden bu yana ilk defa Cem Yılmaz hakkında konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Defne Samyeli, neden “olması gereken buymuş” açıklamasını yaptı?

Bir Zamanlar Çukurova Ve Kızım Dizileri Büyük Darbe Alabilir!

Yeni sezonun başlaması ile ekranda diziler yerini almaya başladı. Sezonun en hızlı çıkış yapan iki dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım dizileri ise, bu çıkışa çok aldanmadan sıkı çalışmak zorunda. Çünkü reyting tablosunda her şey hızla değişebilir!

Ediz Hun’dan çarpıcı açıklamalar: Görenler ‘ne hale gelmişsiniz’ diyor

Yeşilçam’ın en yakışıklı, en romantik jönlerindendir Ünlü Sanatçı Ediz Hun. Türk Sineması’na 44 yıl hizmet verdi. Şimdi 78 yaşında. Üniversitede Türk ve Dünya Sineması dersleri veriyor. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu.  Dünden bugüne Konu alan nostaljik sohbetin detayları haberimizde…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler