Ana SayfaÜnlülerMurat Boz ve Aslı Enver'i rahat bırakın

İlgili Postlar

Murat Boz ve Aslı Enver’i rahat bırakın

Murat Boz ve Aslı Enver’i rahat bırakın… Murat Boz’un astrolog arkadaşı Aytaç Öner’in Aslı Enver ile barıştıklarını açıklamasının ardından gündeme gelen haberler ne yönde ilerliyor? Murat Boz ve Aslı Enver’in üzerine mi gidiliyor? Detaylar haberimizde…

Murat Boz ile Aslı Enver Barıştımı?

Murat Boz ve Aslı Enver bulmacası

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile yakın arkadaş oldukları bilinen Astrolog Aytaç Öner, Flash Tv ekranlarında yayınlanan Esra Balamir’le Bunu da Konuşmak Lazım isimli programa konuk olarak katılmıştı. Öner, programda Esra Balamir’in “Aslı ile Murat barışacaklar mı?” sorusuna, “Şu anda barışıklar ve çok mutlular” şeklinde yanıt vermişti. Aytaç Öner’in açıklaması ile şok yaşanırken, Öner de şaşırdı ve “Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum.” diye konuştu. Bu açıklamalar, kafalarda soru işareti bırakırken, herkes konunun ayrıntılarını araştırmaya başladı. Hürriyet yazarları da konuyu ele aldı. İşte o değerlendirmeler:

Murat Boz kimdir?

Onur Baştürk: Valla sıkıldım Murat Boz’la Aslı Enver barıştı haberlerinden. Herkes çıkıp çıkıp bir şeyler söylüyor. İnandırıcı değil. Ama galiba onların çevresindeki insanlar ikilinin bir araya gelmesini çok arzu ediyor. Oradan çıkıyor bu vık vık söylentiler.

Aslı Enver kimdir?

Cengiz Semercioğlu: İşleri astroloğa kalmışsa yanmışlar demektir. Aytaç Hanım’ın aileye yakın olduğu söyleniyor ama Murat’la Aslı’nın yakınlaştığına dair en ufak bir işaret görünürde yok. Rahat bırakın artık Murat’la Aslı’yı, sonuçta ilişkilerini bitiren tek çift onlar değil…

Ömür Gedik: Bunca baskıya ya barışacaklar ya da hayatlarına yeni birilerini alıp bu bitmeyen dedikodulara bir son nokta koyacaklardı zaten. Aytaç Öner gündem olmak için bunu yapmamıştır diye düşünüyorum. İlk ihtimal gerçekleşti herhalde.

Murat Boz ve Aslı Enver’i rahat bırakın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler