Ana SayfaÜnlülerMurat Boz ile Aslı Enver Barıştımı?

İlgili Postlar

Murat Boz ile Aslı Enver Barıştımı?

Barışıp barışmayacakları yılan hikayesine dönen popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver hakkında şaşırtan bir iddia ortaya çıktı. Murat Boz ve Aslı Enver barıştı..Detaylar Haberimizde..

Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti mi? İlk açıklama geldi!

Murat Boz ile Aslı Enver Barıştımı?

Yaklaşık 2,5 yıldır birlikte olan Aslı Enver ile Murat Boz, bundan 5 ay önce ayrılmıştı. Bir barışıp bir ayrılan popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver çiftinin yeniden bir araya geldiği ve ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettikleri iddia edildi. Murat Boz ve abisi Ali Boz’a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, konuk olduğu Flash Tv’de yayınlanan “Esra Balamir’le Bunu da Konuşmak Lazım” programında ilginç bir açıklama yaptı. Söz konusu iddianın sahibi Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz’a yakın olan Astrolog Aytaç Öner’di. Programa katılan Astrolog Aytaç Öner, Esra Balamir’in “Aslı ile Murat barışacaklar mı?” sorusuna, “Şu anda barışıklar ve çok mutlular” diye cevap verdi.

Murat Boz kimdir?

2161534_749b7736ac4f70fab8367c3f026874b6_640x640

“Kimse bilmiyor muydu?

Stüdyodaki izleyicilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Astrolog Aytaç Öner “Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum” dedi.

Aslı Enver kimdir?

Astrolog Aytaç Öner ile ilgili görsel sonucu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda parmağında alyans olduğu görülen Murat Boz, takipçilerini şoke etmişti. Murat Boz’un alyans taktığının görülmesi, akıllara Aslı Enver’i getirmiş oldu. Aslı Enver ve Murat Boz çifti, bir süredir barışma turlarında oldukları iddiaları ile gündeme geliyordu. Murat Boz’un, Aslı Enver’e evlilik teklifi ettiği, Enver’in düşünme aşamasında olduğu ve teklife sıcak baktığı iddia edilmişti. Ancak, Murat Boz iddiaları yalanlamış, evlilik düşünmediğini söylemişti. Murat Boz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alyans taktığı görülünce akla bu iddialar geldi. Murat Boz ve Aslı Enver’in barışmış olabilecekleri ve evlilik yolunda ilerliyor olabilecekleri, Astrolog Aytaç Öner’in açıklamasıyla kesinleşmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler