Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel İçin Tepki Gösterdi!

İlgili Postlar

Emre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel İçin Tepki Gösterdi!

Ünlü müzisyen Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel’in aylık kazancını eleştirenlere sert tepki gösterdi. Emre Altuğ tepki gösterdiği paylaşım neydi? Tüm detaylar Haberimizde..

Çağla Şikel Gençlik Fotoğrafını Paylaştı!

Emre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel’in İçin Tepki Gösterdi!

Ünlü Sunucu ve manken Çağla Şıkel’in geçtiğimiz günlerde aylık kazancının 200 bin lira olduğu ile  ilgili haberler gündeme oturmuştu. Konu hakkında açıklama yapan ünlü manken Çağla Şıkel, “Kimse Çağla nasıl bu kadar para kazanıyor? diyemez, köpek gibi çalışıyorum” açıklamasını yapmıştı.

Eski Eş’den Çağlaya Büyük Destek Geldi!

Ünlü Gazetecilerin köşesine taşıdığı ve destek verdiği ünlü manken Çağla Şıkel’e bir destek de eski eşi Emre Altuğ’dan geldi. Emre Altuğ çocuklarının annesi içinkendi Instagram hesabından, “Cagla Sıkel, durmaksızın calışan ve kazandığı parayı anasının ak sütü gibi hak eden bir kadın olmuştur” diye paylaşım yaptı. Ünlü manken Çağla Şıkel de eski eşinin bu paylaşımına yorum atarak desteğini görmezlikten gelmedi.

Çağla Şikel Kimdir?

Emre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel'in Aylık Kazancını Eleştirenlere Tepki Gösterdi, System.String[]

Emre Altuğ Kimdir?

Eski Eş Emre Altuğ: “Kazandığı Parayı Anasının Ak Sütü Gibi Hak Ediyor”

Ünü Şarkıcı Emre Altuğ iki oğlunun annesini böyle övdü; “Çoçuklarımızın annesi olması sebebiyle 2 kelam edesim geldi ! Çagla Sıkel tanıdığım günden beri sadece @cengizsemercio ve @ayseozyilmazel in dediği gibi doğurmak ve çoçukların ilk 9 ayı hariç durmaksızın çalışan ve kazandığı parayı anasının ak sütü gibi hak eden bir kadın olmuştur. Türkiye’ nin artık onun kazandığı parayı tartışarak değil oturduğu yerden kalkıp çalışarak üreten insanların ülkesi olması gerekir, ( elbette çalışanları tenzih ederek kuruyorum bu cümleyi) saygılarımla.” Ünlü Manken Çağla Şıkel de eski eş desteğine teşekkür mesajı attı.

Emre Altuğ İflas İddiaları ile İlgili Açıklama Yaptı!

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler