Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ İflas İddiaları ile İlgili Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Emre Altuğ İflas İddiaları ile İlgili Açıklama Yaptı!

Emre Altuğ iflas iddiaları ile ilgili açıklama yaptı! Ünlü şarkıcı son günlerde hakkında çıkan iflas ettiği ile ilgili haberler için ne söyledi? Ortak olduğu mekanla bağlantısı ne? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Emre Altuğ’un İflas Ettiği İddialarına Açıklama Yapıldı

Emre Altuğ İflas İddiaları ile İlgili Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında sıkça yer bulan Emre Altuğ’un iflas ettiği söylentileri için sonunda ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Emre Altuğ’dan Tepki Çeken Paylaşım

Hukuki Süreci Başlatıyoruz

Emre Altuğ’un ortağı olduğu Alaçatı’daki gece kulübünün mali krize girdiği, kapanacağı iddia edilmiş; mağdur olduğunu iddia eden şarkıcı Deha Bilimlier’de “Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz”” demişti. Tüm bu çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, sosyal medya hesabından yayınladığı bir gönderi ile söylentilere açıklık getirdi.

Şok Gelişme: Emre Altuğ İflas mı Etti

Şarkıcı Arkadaşımın Yaşadığını Söylediği Mağduriyetle İlgili Konuyu Araştırıyorum

Mekanda sahne alan sanatçılara ücretinin ödenmediği iddialarının ardından mekan sahipleri sessizliğini korurken, sosyal medya hesabından iflas haberlerinin kendisi ile bir ilgisi olmadığını ifade eden ünlü şarkıcı Emre Altuğ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birkaç gündür adımın da dahil edildiği Gazino Soko meselesine bir açıklık getirmek isterim. Adımı geçirerek iflas etti haberlerinin herhangi bir gerçekliği yoktur. Gazino Soko’yla tüm ilgim sahne düzeni, mekanda çalışacak sanatçı bağlantıları ve reklamdan ibarettir. Kazançları bağlamında herhangi bir ortaklığım bulunmamaktadır. Buna rağmen şarkıcı arkadaşımın yaşadığını söylediği mağduriyetle ilgili konuyu araştırıyorum ve elimden gelen desteği de vereceğimi bildirmek isterim. Herkese huzurlu mutlu bayramlar dilerim”

Emre Altuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler