Ana SayfaÜnlülerŞok Gelişme: Emre Altuğ İflas mı Etti?

İlgili Postlar

Şok Gelişme: Emre Altuğ İflas mı Etti?

Şok Gelişme: Emre Altuğ İflas mı Etti? Ünlü şarkıcı Emre Altuğ’ın işlettiği mekanın iflas bayrağını çektiği iddia ediliyor. Emre Altuğ, mekanında sahne alan sanatçıların ücretlerini ödemedi mi? Emre Altuğ, mekanın kepenklerini indirdi mi? Şok iddianın detaylar haberimizde…

Emre Altuğ’dan Tepki Çeken Paylaşım!

Emre Altuğ iflas mı etti?

Yeniasır’ın haberine göre; Emre Altuğ’un Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ile ortak olduğu Çeşme’deki Alaçatı Gazino Sako isimli, 15 Haziran günü Deniz Seki konseri ile hizmet vermeye başlayan mekanın iflas bayrağını çektiği iddia edildi. Mekanın, borçlarından dolayı kepenk indirdiği, maddi zorluklardan dolayı yaz sonuna kadar olan programlarını iptal ettiği iddia ediliyor.

Emre Altuğ Kimdir?

Deha Bilimlier’den Emre Altuğ açıklaması

Emre Altuğ’un mekanı ile ilgili ilk açıklama ünlü şarkıcı Deha’dan geldi. Deha Bilimlier, sosyal medya hesabından şu şekilde bir paylaşım yaptı:

Çeşme Alaçatı’da adeta sanatçı avına çıkmış

“Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı’da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum!

Deha Bilimlier Kimdir?

Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz.”

Hala daha devam ediyorlar

Deha Bilimlier, sayfanın alt kısmına da müzik tesisat sistemi ve otel konaklamalarının da ödenmediğini, halen daha başka sanatçılarla anlaşma yapıldığını, birçok iş adamından sponsorluk adı altında para istendiğini iddia eden bir yazı daha ekledi.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ’ın işlettiği mekanın iflas bayrağını çektiği iddia ediliyor. Mekanında sahne alan sanatçıların ücretini ödemedi mi? Yoksa, iflas bayrağını çekti mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler