Ana SayfaÜnlülerEDHO'dan çıkarılan Deniz Çakır, mahkemeye başvurdu!

İlgili Postlar

EDHO’dan çıkarılan Deniz Çakır, mahkemeye başvurdu!

EDHO’dan çıkarılan Deniz Çakır, mahkemeye başvurdu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosundan çıkarılan ünlü oyuncu Deniz Çakır, mahkemeye başvurdu. Çakır, gazeteci Cüneyt Çakır ile aşk yaşadığı iddialarının üzerine harekete geçti. Deniz Çakır’ın mahkemeden talebi ne oldu? Detaylar haberimizde…

EDHO’da Deniz Çakır’ı ‘kestiler’, dizinin ‘namusunu kurtardılar’

Deniz Çakır mahkemeye başvurdu

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Gülşen Bubikoğlu’nun kızı ile evli olan gazeteci Cüneyt Özdemir ile hakkında çıkan aşk iddiaları hakkında gündemde yer alan haberler hakkında mahkemeye başvurdu. Çakır’ın avukatları, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, söz konusu iddialara sayfalarında yer veren internet siteleri için erişim engeli talebinde bulundu.

Deniz Çakır kimdir?

Özel hayat ve kişilik haklarının ihlali

Dilekçede; haberin kaynağının aleyhinde koruma kararı aldıkları bir şahısın iddiaları olduğu belirtildiği, hem Deniz Çakır’ın, hem de Cüneyt Özdemir tarafından haberleri kesin surette reddettiğinin yer aldığı iddia edildi. Çıkan haberin müvekkillerinin özel hayatı ve kişilik haklarını ihlal ettiği belirtilerek, haberlerin sunulduğu internet sitelerinin erişime engellenmesi talebinde bulunuldu.

Deniz Çakır’dan Meryem’e veda

Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde üç yıldır Meryem karakterine hayat verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki görevine son verildiği haberleri ile gündeme gelmişti. Çakır’ın özel hayatından dolayı dizi kadrosundan çıkarıldığı iddia edilirken, Çakır, sosyal medya hesabından “Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık… Ben çok sevdim Meryem’i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… “İyi insan” olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla…” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Oktay Kaynarca’dan veda

Deniz Çakır’ın ardından rol arkadaşı Oktay Kaynarca da bir veda paylaşımı yaparak “Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. “Şimdilik” yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla..Yolun açık şansın çoook olsun…” mesajını yayınlamıştı. Çakır, Oktay Kaynarca’yı bu paylaşımının ardından takipten çıkarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler