Ana SayfaÜnlülerİrem Derici kandırıldı mı?

İlgili Postlar

İrem Derici kandırıldı mı?

İrem Derici kandırıldı mı? Ünlü şarkıcı İrem Derici, Ben Tek Siz Hepiniz isimli şarkısına klip çeken Murat Joker tarafından kandırıldı mı? Derici’nin klibi yurt dışında yayınlanan bir klip ile aynı çıkınca ortalık karıştı. İrem Derici’yi kandırdılar mı? Detaylar haberimizde…

İrem Derici Zirveden Giriş Yaptı!

İrem Derici’yi kandırdı mı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Sabıka Kaydı isimli yeni albümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Piyasaya hızlı bir giriş yapan Dericinin albümünün çıkış parçası “Ben Tek Siz Hepiniz”e klip çekildi. Murat Joker’in çektiği klip, çalıntı mı? Müzik dünyası bu haberle çalkalanıyor.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’nin Ben Tek Siz Hepiniz klibi çalıntı mı?

Son dönemlerde yabancı müzisyenlerin kliplerinden kopyalanan sahnelerin haberleri ayyuka çıkarken, haberlere bir yenisi daha eklendi. İrem Derici’nin Ben Tek Siz Hepiniz isimli şarkısının klibinin çalıntı olduğu iddia edildi.

İki klipte de aynı sahneler görüldü

İrem Derici’nin Ben Tek Siz Hepiniz şarkısına klip çeken Murat Joker’in, klipte Kolombiyalı sanatçı Juanes’in klibinin birebir aynı olan sahnelerini kullanması şaşkınlık yarattı. Juanes’in, Pa Dentro isimli şarkısına çektiği ve 50 milyon izlenme oranına sahip olan klibinde kullanılan fikir, aksesuar ve çekim planları, İrem Derici’nin klibinde de birebir aynı olarak kullanıldı.

İşte İrem Derici’nin Juanes’in klibi ile benzer sahneleri

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin, klibini çeken Murat Poker tarafından kandırıldığı iddiaları müzik camiasında yankılanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler