Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat kaza geçirdi!

İlgili Postlar

Çılgın Sedat kaza geçirdi!

Çılgın Sedat kaza geçirdi! Çılgın Sedat hayranlarını korkutan haber geldi. Ünlü şarkıcı, rol aldığı filmin çekimlerinde kaza geçirdi. Çılgın Sedat dublör kullanmayınca olanlar oldu. Çılgın Sedat nasıl bir kaza geçirdi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Çılgın Sedat: Kanıtlasınlar Türkiye’yi Terk Ederim

Benim Adım Osssman filminin çekimleri devam ediyor

Benim Adım Osssman filminin çekimleri başladı. Yaşamını köşe yazarı olma yoluna adamış olan Osman karakterinin karşılaştığı maceraları konu alan, başrolünde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın rol aldığı filmin çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Sedat Kapurtu kimdir?

Çılgın Sedat sette kaza geçirdi

Osman karakterine hayat veren Çılgın Sedat isimli şarkıcı Sedat Kapurtu, Osman karakterinin aşık olduğu kıza selam verme çabasındayken arabaya çarpması sahnesi çekimlerinden bir kaza geçirdi. Defalarca tekrar edilen sahnede dublör kullanmak yerine kendisi oynamayı tercih eden Çılgın Sedat zor anlar yaşadı. Dizini incitince Çılgın Sedat’a doktor eşliğinde buz kompleksi yapıldı. Çılgın Sedat, başına gelen küçük kaza için “İsmimim hakkını vermiş oldum.” dedi.

İşte Çılgın Sedat’ın kaza anı

Benim Adım Osssman filmi ne zaman vizyona girecek?

Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın gibi isimlerin başrolünde oynadığı ‘Benim Adım Osssman’ filmi, 17 Ağustos’ta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Çılgın Sedat olarak anılan ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu, son olarak geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın verdiği iftar davetine katılması ile ilgili yapılan eleştirilere verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Çılgın Sedat’ın eleştirilere verdiği yanıt şu şekildeydi: DİKKAT… Beni yıllardır tanıyanlar bilir ama eminimki bilmeyenlerde vardır herşeydenn önce katıldıgım davetde bir ücret almadım çünkü sahne almadım ben adnan oktar gecesinde öncelikle bu bilinmeli hem program isteniyor konuşulmak üzere hemde instagramdan takip etmişler çocugumuzun rahatsızlıgı ile ilgili çok önemli profösörler oldugu söylendi ve bende gecede bulundum lütfen okuyan bilen bilmeyen herkesten Allah rızası için çuvaldızı kendinize batırın yorum yapmadan önce özellikle evladı olan dostlar bakın uzakdan herşey farklı görünebilir ama tanımadan heleki bir insanın hayatını bilmeden iki kere düşünerek yorum yapın asla hiçbir ticari veya farklı işim olmamıştır zaten 5 yıldır davet ediliyordum gitmemiştim A9 kanala araştırabilirsiniz de çok farklı anlatıldı gittim ama yıllardır birçok tanınan hemde çok önemli kişiler hep gitmiş gördügüm internetde enson geceye katılanlara suçlama yapılmamalı ben şahsım adına yine söylüyorum 1 tl ücret dahi almadım gecede çünkü sahne yapmadım sadece davetdeydim ama yinede öyle bir ortamda bulunmamalıymışım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler