Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat: Kanıtlasınlar Türkiye'yi Terk Ederim

İlgili Postlar

Çılgın Sedat: Kanıtlasınlar Türkiye’yi Terk Ederim

Adnan Oktar’ın gözaltına alınması ile birlikte ünlü isimle birlikte olan sanatçılar da gündeme gelmeye başladı. Çılgın Sedat ise gündemdeki iddialar sert yanıt verdi.

Adnan Oktar tarafından verilen iftara katıldığı öne sürülen ünlüler ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Ünlüler listesinde adı geçen Çılgın Sedat, Adnan Oktar ve iftar yemeği ile ilgili açıklamalar yaparken sert çıktı ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çılgın Sedat “Bundan önce bir görüntüm var ise ülkeyi terk ederim” dedi.

Sedat Kapurtu kimdir?

Çılgın Sedat iddiaları yalanladı

Adnan Oktar ve ekibi tarafından Mayıs ayında Çırağan Sarayı’nda verilen iftar yemeği Adnan Oktar ve ekibine yönelik yapılan operasyonlardan sonra gündeme geldi.  Adnan Oktar’ın yemeğine katıldığı öne sürülen Çılgın Sedat, konuya ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından oldukça uzun bir açıklama metni yayınlayan Çılgın Sedat şöyle dedi;  “DİKKAT… Beni yıllardır tanıyanlar bilir ama eminimki bilmeyenlerde vardır herşeydenn önce katıldıgım davetde bir ücret almadım çünkü sahne almadım ben adnan oktar gecesinde öncelikle bu bilinmeli hem program isteniyor konuşulmak üzere hemde instagramdan takip etmişler çocugumuzun rahatsızlıgı ile ilgili çok önemli profösörler oldugu söylendi ve bende gecede bulundum lütfen okuyan bilen bilmeyen herkesten Allah rızası için çuvaldızı kendinize batırın yorum yapmadan önce özellikle evladı olan dostlar bakın uzakdan herşey farklı görünebilir ama tanımadan heleki bir insanın hayatını bilmeden iki kere düşünerek yorum yapın asla hiçbir ticari veya farklı işim olmamıştır zaten 5 yıldır davet ediliyordum gitmemiştim A9 kanala araştırabilirsiniz de çok farklı anlatıldı gittim ama yıllardır birçok tanınan hemde çok önemli kişiler hep gitmiş gördügüm internetde enson geceye katılanlara suçlama yapılmamalı ben şahsım adına yine söylüyorum 1 tl ücret dahi almadım gecede çünkü sahne yapmadım sadece davetdeydim ama yinede öyle bir ortamda bulunmamalıymışım.”

“Ülkeyi terk ederim”

Tek bir fotoğrafının dahi olması halinde ülkeyi terk edeceğini söyleyen Çılgın Sedat, açıklamalarına şöyle devam etti; “32 yıldır sahnede bu işden ekmek kazanan biri olarak geçmişimde elhamdulilllah hep düzgün yaşamaya çalıştım kul hakkından kaçtım kibirden uzak kaldım olmamam gereken bir ortamda bulundugum için benim yüregimi acıtmayın ben ramazanda tanıdım daha önceside asla yoktu emniyet teşkilatımıza herzaman güvenirim adaletede boynum kıldan incedir daha öncesi hiç tanımıyordum ramazandaki iftarda ilkdefa gittik egerki bundan öncesinde herhangi bir görüntüm var ise ben ülkemi terk ederim. Saygılarımla”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler