Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı paylaştı: 7 aylık hamileyim!

İlgili Postlar

Ebru Şallı paylaştı: 7 aylık hamileyim!

Ebru Şalı: 7 aylık hamileyim! Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen, geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Ebru Şallı, sosyal medya hesabından “7 aylık hamileyim” paylaşımı yaptı. Ebru Şallı’nın paylaşımı şoke etti. Ebru Şallı hamile mi? Ebru Şallı, Uğur Akkuş’tan bebek mi bekliyor? Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un bebeği mi olacak? Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı, Görüntü Vermemek İçin Çok Çabaladı!

Ebru Şallı hamile mi?

Eski manken Ebru Şallı, geçtiğimiz yılın Haziran ayından bu yana Uğur Akkuş ile aşk yaşıyor. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkının tatil sırasında çekilen fotoğrafları ile ortaya çıkmasının ardından, Uğur Akkuş’un Gonca Akkuş ile evli olduğu, iki de çocukları olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş, geçtiğimiz Mayıs ayında eşi Gonca Akkuş ile olaylı şekilde boşanmıştı.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu?

Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya devam ediyor. Şallı ve Akkuş, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı attı ve alyans taktı.

7 aylık hamileyim

Ebru Şallı, sosyal medya hesabından “7 aylık hamileyim” notu ile bir paylaşım yaptı. Şallı’nın paylaşımı şaşkınlık yaratırken, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı ve evlenme hazırlığında olduğu Uğur Akkuş ile bebek sahibi olacaklarını müjdelediği şekilden algılandı. Ancak, Ebru Şallı’nın paylaşımındaki fotoğrafın 2009 yılına, yani Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya getirdiği Pars ismini verdiği oğluna hamile olduğu döneme ait olduğu ortaya çıktı.

İşte Ebru Şallı’nın hamilelik paylaşımı

 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı, ilk olarak geçtiğimiz yılın Haziran ayında ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş’ın evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkınca gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmuşlardı. Uğur Akkuş’un boşanmasının ardından aşklarını yaşamaya devam ediyorlar.

https://www.instagram.com/p/Bla6WoRnWaf/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler