Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEski Köye Yeni Adet galası yapıldı! İşte galadan notlar!

İlgili Postlar

Eski Köye Yeni Adet galası yapıldı! İşte galadan notlar!

Eski Köye Yeni Adet filmi büyük bir beklenti ile vizyona girdi. İşte filmin galasından notlar.

Uzun zamandan beri çekimleri yapılan Eski Köye Yeni Adet galası ile gündemde. Film için çekim süreci ve tüm hazırlıklar tamamlanırken film vizyona girdi.

Eski Köye Yeni Adet oyuncuları kim?

Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin gibi Türkiye’nin usta oyuncularının yer aldığı film, komedi türünde oldukça iddialı. Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirilen gala ile birlikte film ilk kez film ekibi ile misafirler tarafından izlenirken katılımcıların büyük bir bölümü güler yüzlerle salondan ayrıldı.

Eski Köye Yeni Adet konusu ne?

Eski Köye Yeni Adet galası ünlü akınına sahne oldu

Film oyuncuları ile birlikte filmi izleyenler arasında pek çok ünlü isim vardı. Zuhal Topal ile Korhan Saygıner, Nesrin Cavadzade, Ender Saraç, Burcu Özberk, Burcu Kara ile Fırat Parlak, İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, İlker Aksum, Alper Saldıran, Mehmetcan Mincinözlü, Berat Efe Parlar, Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız gibi ünlü isimler galada Eski Köye Yeni Adet oyuncularına destek verdi.

Bugün itibari ile Türkiye genelinde vizyonda yer alan filmin gişede nasıl bir başarı göstereceği merak ediliyor. Senaryo ve yönetmen koltuğunda ünlü isimlerin yer aldığı film gala ile birlikte beklentileri yükselttiği gibi şu anda vizyondaki diğer filmler nedeniyle de avantajlı görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler