Ana SayfaÜnlülerBurcu Güneş ölümden döndü!

İlgili Postlar

Burcu Güneş ölümden döndü!

Burcu Güneş, karavanında dinlenirken üzerine devrilen sahne nedeniyle büyük bir tehlike atlattı. İşte ünlü sanatçının zor anları.

31. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali dahilinde sahne alarak sevenleri ile bir araya gelen Burcu Güneş, konser sonrasında sahne arkasında yer alan karavanına geçerek dinlenmeye çekildi. Konser sonrasında başlayan fırtına bölgede etkili olurken sahne rüzgardan etkilendi ve düştü.

Burcu Güneş kimdir?

Olay nasıl gerçekleşti?

Konser sonrasında her şeyden habersiz karavanında duran Burcu Güneş, fırtına nedeniyle yerinden çıkarak düşen sahnenin altında kaldı. Karavanın üzerine devrilen sahne nedeniyle büyük bir tehlike atlayan sanatçı, karavanın içerisinde olması sayesinde yara almadan kurtuldu. Parçalanan sahne parçaları karavanın çeşitli yerlerine gelirken büyük bir ses ve gürültü üzerine dışarı çıkan Burcu Güneş, büyük bir panik yaşadı.

Burcu Güneş evine döndü

Olay sonrasında korkan sanatçı, olay yerini hemen terk etti ve evine gitti. Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan Burcu Güneş, sosyal medya hesabında da sessiz.

Olay sonrasında bölgede temizlik yapılırken yeni kurulum gerçekleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler