Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz ve Nesrin Cavadzade aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Burak Deniz ve Nesrin Cavadzade aşk yaşıyor!

Burak Deniz ve Nesrin Cavadzade aşk yaşıyor! Büşra Develi ile ayrılan Burak Deniz’in, aynı dizide rol aldığı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Dizi aşkı gündemde bomba etkisi yarattı. Detaylar haberimizde…

Büşra Develi’den Herkesi Şaşkına Çevirecek Burak Deniz Açıklaması

Nesrin Cavadzade ve Büşra Develi’den ayrılan Burak Deniz aşk yaşıyor

Geçtiğimiz haftalarda üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Büşra Develi ile ayrılan Burak Deniz’in, Bizim Hikaye dizisinde rol arkadaşı olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı iddia edildi. İki ünlü ismin şimdilik aşklarını herkesten gizledikleri, hatta en yakınlarındaki kişiler ile bile paylaşmadığı öğrenildi.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel rolünü tehlikeye atmak istemiyor

Burak Deniz ve Nesrin Cavadzade’nin aşk yaşadığını herkesten gizlemesinin nedeninin; Nesrin Cavadzade’nin dünyaca ünlü La Casa De Papel dizisinde rol alması için ön görüşme halinde olması ve rolünün özel hayatı nedeni ile sekteye uğramasından korktuğu olduğu iddia ediliyor.

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz ve Büşra Develi aşkı bitti

Büşra Develi’den ayrılık açıklaması

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Büşra Develi ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdı. Ünlü çiftin sokak ortasında kavga ederek olaylı şekilde ayrıldıkları iddia edilmişti. Ancak, iddiaların ardından Büşra Develi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve açıklamasında “Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması veya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak’la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki… Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.” diye yazdı.

Büşra Develi Kimdir?

Burak Deniz’den ayrılık açıklaması

Kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Büşra Develi ile ayrılan yakışıklı Burak Deniz de ayrılık haberlerinin ardından gündeme gelen dedikoduları sonrasında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler