Ana SayfaDedikoduBüşra Develi'den Herkesi Şaşkına Çevirecek Burak Deniz Açıklaması

İlgili Postlar

Büşra Develi’den Herkesi Şaşkına Çevirecek Burak Deniz Açıklaması

3 yıldır aşk yaşayan ve herkes tarafından aşkları örnek olarak gösterilen Büşra Develi ile Burak Deniz aşkından herkesi üzecek haber geldi. Ayrılık iddiaları ortaya çıkan çift için çeşitli şeyler ortaya atıldı. Peki, Büşra Develi hangi açıklamayı yaptı? Açıklamanın detayları haberimizde..

Burak Deniz Kimdir?

Büşra Develi’den Herkesi Şaşkına Çevirecek Burak Deniz Açıklaması

Büşra Develi Kimdir?

Büşra Develi ve Burak Deniz aşkı herkes tarafından örnek gösterilen, beğenilen bir ilişki idi. Büşra Develi’nin ise durup dururken fotoğrafların hepsini kaldırması, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı ve ayrılık iddiasını beraberinde getirdi. Çeşitli iddialardan sonra yakışıklı oyuncu Burak Deniz sosyal medya hesabından “Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen” açıklamasını yaparak ayrılık haberlerini yalanlamıştı.

Deniz’in ayrılık haberlerini yalanlamasının ardından, ikilinin ilişkilerinin ihanet nedeniyle bittiği ve sokak ortasında kavga ettikleri iddia edilmişti. Bu kez Büşra Develi, açıklama yaptı. “Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması veya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak’la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki… Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.” Büşra Develi’nin bu açıklaması herkesi oldukça üzdü. Hayranları ikiliyi tekrar birlikte görmek istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler