Ana SayfaDedikoduPlayboy Daniel Wagster Bu Yaşına Kadar 2500 Kadınla Birlikte Olduğunu Açıkladı

İlgili Postlar

Playboy Daniel Wagster Bu Yaşına Kadar 2500 Kadınla Birlikte Olduğunu Açıkladı

Açıklamaları sık sık gündeme gelen Daniel Wagster, yine çok konuşulacak bir açıklama da bulundu. Cinsel hayatı ile ilgili konuşan Daniel Wagster, bu yaşına kadar 2500 kadınla birlikte olduğunu açıklayınca herkes şok oldu. Detaylar haberimizde…

Playboy Daniel Wagster Bu Yaşına Kadar 2500 Kadınla Birlikte Olduğunu Açıkladı

Daniel Wagster basına yaptığı cinsiyetçi açıklamalarla bilinmekte ve sık sık gündeme gelmekte. Açıklamalarına bir yenisini ekleyen Wegster, cinsel hayatı hakkında söyledikleri uzun süre konuşulacağa benziyor. Cinsel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Wagster bugüne kadar en az 2500 kadınla cinsel ilişki yaşadığını iddia etmişti.

Seks hayatını ‘hızlı ve öfkeli’ olarak tanımlayana Wagster eski kız arkadaşını 50 kadınla aldattığını öne sürmüştü.Üç arkadaşıyla bir yakınının doğum gününü kutlamak amacıyla akşam yemeğine giden Wagster, 450 Euroluk hesabı ödemeyince sekiz haftalık hapis cezası aldı. Yemeğin yanında dört şişe de şampanya içen grup önce yemeklerin lezzetsizliğinden sonra da servisin yavaşlığından şikayet etti. Gecenin sonunda 450 euroluk hesabı ödemeyen grup mekandan ayrıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler