Ana SayfaÜnlülerYağmur Ünal annesinin filmini dizi yapacak

İlgili Postlar

Yağmur Ünal annesinin filmini dizi yapacak

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal annesinin de rol aldığı Baraj filmini televizyon dizisi yapacağını duyurdu. İşte detaylar.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, şu aralarda tatlı bir telaş içerisinde. Yapımcı olarak çalışan ve bugüne kadar farklı projelerde yer alan Yağmur Ünal, annesinin de oyuncu olarak yer aldığı Baraj filmi üzerinde çalışıyor. Yapımcı Ünal’ın amacı ise filmi dizi serisi haline getirmek.

Yağmur Ünal kimdir?

1977 yapımı film dizi olarak gelecek

1977 yılında çekilen ve Türkan Şoray’ın başrol olarak büyük ilgi gördüğü film, dizi olarak da benzer bir tepki alabilir.

Türkan Şoray kimdir?

Baraj filminde kimler oynamıştı?

1977 yılında çekimi tamamlanan film Safa Önal tarafından yazılmış ve Orhan Aksoy tarafından yönetilmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Türkan Şoray’ın dışında ise Tarık Akan ve Naser Malek Motiee yer alıyordu.

Baraj filminin konusu ne?

Bir barajın inşaatında çalışan Nazım usta ile genelevde çalışan Aysel’in hikayesinin anlatıldığı filmde, Nazım’ın kendinden utanarak arkadaşı Orhan’ı kendi gibi tanıtması ve Aysel’in bir gün habersiz bir şekilde şantiyeye gelmesi ile hareket kazanan filmde beklenmedik olaylar gelişiyor.

Film günümüze uyarlanacak

Filmin dizi uyarlamasında günümüze göre değişiklikler de yapılacak. Mektuplaşma yerine Facebook’u kullanacak olan başrol oyuncuları bu şekilde birbirini bulacak ve hikaye başlayacak. Şu anda dizide kimin rol alacağı tam olarak bilinmezken Yağmur Ünal’ın Fatih Aksoy ile birlikte dizi projesinde çalışacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler