Ana SayfaÜnlülerReklam iddialarına Aref'ten yanıt geldi!

İlgili Postlar

Reklam iddialarına Aref’ten yanıt geldi!

Antalya’da gösteriye hazırlandığı sırada kobra yılanı tarafından ısırılarak Mısır’a götürülen Aref, hakkında çıkan reklam iddialarına açıklama yaptı. İşte detaylar.

Yetenek Sizsiniz programı ile tanınarak Türkiye’nin turistik bölgelerinde gösteriler yapmaya başlayan Aref Ghafouri Antalya’da yaşadığı rahatsızlık sonrasında acil bir şekilde Mısır’a getirildi. Burada 20 tüp panzehir alarak sağlığına kavuşmaya çalışan Aref Ghafouri için gündemde reklam iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü illüzyonist bu iddiaları reddetti.

Aref Ghafouri kimdir?

Aref’ten ‘reklam yapıyor’ iddialarına yanıt

Tedavisi devam eden Aref Ghafouri, şu anda ayağa kalkıp yürüyemiyor. Genel sağlık durumunda herhangi bir tehlike bulunmayan ünlü ismin 2-3 gün içerisinde hastaneden taburcu edilmesi bekleniyor.

Hakkında bu süreç içerisinde çok farklı iddiaların gündeme geldiği Aref için en son gelen haberlerde reklam yaptığı yönünde içeriklere yer verildi. Aref’in kendi beslediği yılana yönelik çok farklı tedbirler alabileceği ifade edilirken Aref “Reklam için yaptı” şeklindeki ifadelere sert bir şekilde yanıt verdi.

Aref Ghafouri ne dedi?

“Reklam için neden ölümü göze alayım. Böyle bir şeye neden gerek duyayım” dedi. Kendisine neden zehirli bir yılanla gösteri yapıldığının da sorulduğunu kaydeden Aref, “Bu gösteriyi yılanlarla yapmıyorum. Hayvanları gösterime alet etmiyorum. Bu hayvana beslenmeye ihtiyacı olduğu için baktım. Eğer gösterimde bu yılanı kullanmış olsaydım, dişlerini sökerdim. Hayvanlara zarar vermediğim için böyle bir şey yapmadım. Çünkü kobra, zehirle yemeğini hazmeder. Dişlerini sökseydim hayvan 20-30 gün içinde ölürdü. Hatta Tayland’da bazıları bunu yapıyor, ancak hayvan 20-30 gün içinde ölüyor. Sonra yeni bir yılanla gösterilerine devam ediyorlar. Ben buna karşıyım. Her canlının yaşamaya ihtiyacı var” diyerek hakkındaki reklam iddialarını kabul etmeyen Aref, sağlığa kavuşacağı günü bekliyor.

Felç kalabileceği yönündeki açıklamaları ile dikkat çeken ünlü illüzyonistin tedavi sonrasındaki süreç içerisinde kesin durumu belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler