Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli çıplak fotoğrafına gelen tepkilere sert çıktı!

İlgili Postlar

Serel Yereli çıplak fotoğrafına gelen tepkilere sert çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından çıplak bir şekilde fotoğrafını paylaşan Serel Yereli, gelen eleştirilere yanıt verdi. İşte Serel Yereli’nin çok konuşulacak açıklaması.

Bugüne kadar cömert ve bir o kadar iddialı fotoğrafları ile sosyal medyanın dikkat çeken ünlülerinden birisi olan Serel Yereli, geçtiğimiz gün paylaştığı bir fotoğraf ile çıtayı oldukça yükseltti. Bir paravanın arkasında çırılçıplak duran ve gölgesi ile iddialı bir poz veren Serel Yereli, bu fotoğrafı sonrasında sosyal medyada eleştiriler aldı.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli eleştirilere sert çıktı

Cüretkar fotoğraflara yapılan eleştirilere yine sosyal medya hesabından yanıt veren Serel Yereli, “Bir şeyleri inadına yapmayı gerçekten çok seviyorum” dedi. Paylaşımında tartışmaya açık pek çok nokta bulunan Serel Yereli’nin tam açıklaması ise şöyle; “Diken üstünde, rahatsız bir şekilde yasamak için fazla güzel olan ülkemde , her zaman insanların toplum icerisinde RAHAT oldugunu gormek istedim … Ben de toplum icinde rahat olmak istedim … Ama bu rahatligi haketmek icin pozlarimi, gorsel zevkimi, giydiklerimi degistiremem ve kimse de degistirmemeli !!!! Bilmiyorum , çarşaflı olmanın bu kadar nefret uyandırdığı linç yediği bir ülkede doğmuş olsam eminim çarşafı çok seviyor ve sürekli çarşaflı fotoğraflar paylaşıyor olurdum :)))) Bunu ilgi çekmek için yapmıyorum , Sadece çoktan çekmiş olduğum ilgiyi , asi davranışlarıma yönlendiriyorum :)))) Bişeyleri inadına yapmayı gerçekten çoookkkk seviyorum”

Ünlü ismin paylaştığı fotoğraf ise şöyleydi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler