Ana SayfaÜnlülerAhu Tuğba, Adnan Oktar'ın yanında çekilen fotoğrafının hikayesini anlattı! Adnan Oktar'ın kediciği...

İlgili Postlar

Ahu Tuğba, Adnan Oktar’ın yanında çekilen fotoğrafının hikayesini anlattı! Adnan Oktar’ın kediciği miydi?

Ahu Tuğba, Adnan Oktar’ın yanında çekilen fotoğrafının hikayesini anlattı! Adnan Oktar’ın kediciği miydi? Usta oyuncu Ahu Tuğba, 29 yıl önce Adnan Oktar’ın yanında otururken çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkması üzerine açıklama yaptı. Tuğba, “Adnan Oktar’ın kediciğiydi” iddialarına ne yanıt verdi? Adnan Oktar ve Ahu Tuğba’nın bir bağlantısı var mı? Ahu Tuğba ve Adnan Oktar 29 yıl önce nerede ve neden yan yana fotoğraf çekildiler? Olay nasıl gelişti? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’la röportajı çıkan Ece Erken’den açıklama geldi

Ahu Tuğba neden Adnan Oktar’ın yanında olduğunu anlattı

Yeşilçam’ın efsane sanatçılarından biri olan Ahu Tuğba, geçtiğimiz hafta gözaltına alınan, dün de tutuklanan Adnan Oktar ile 29 yıl önce çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkması ile gündeme geldi. Ahu Tuğba hakkında “Daha önceden Adnan Oktar’ın kediciğiydi” şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Ahu Tuğba, o fotoğrafın hikayesini anlattı. Tuğba Onur Akay’a verdiği röportajda fotoğrafın ne zaman, nerede ve neden çekildiğini açıkladı.

Adnan Oktar Kimdir?

‘Senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var’ dediler

Onur Akay’a verdiği röportajda fotoğrafın hikayesini anlatan Ahu Tuğba; “Ben o gün Eyüp Sultan’daydım. Erol Simavi beni Hürriyet Gazetesi’ne çağırdı. “Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var” dediler. Sana, “Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel” deseler gitmez misin?” dedi.

Ahu Tuğba kimdir?

‘Neden cehennemde yanacakmışım’ dedim

Adnan Oktar’ın yanına nasıl gittiğini anlatan Ahu Tuğba; “Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, “Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir” dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, “Hoca yanda” dedi. Bende, “Ne hocası?” dedim. “Başörtünü tak, yan odaya geç” dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum.” diye konuştu.

‘Adnan Oktar, 32 yıl önceki kediciği’ yorumunu yapanlar olmuş

Fotoğrafın çekilme anını da anlatan Tuğba; “Adnan Oktar, 32 yıl önceki kediciği” yorumunu yapanlar olmuş… Ben kimsenin kediciği olmam. O gün gördüğümde fotoğraf çektiler ve sonra bir kere bile görmedim. Savaş Kalafat Anjelik’e, “Annen kedicik medicik olamaz, senin annen aslan” demiş. Savaş Kalafat girdi ve fotoğraf çekti. Ben ve Adnan Oktar Haftasonu Gazetesi’ne kapak olduk. Bu kapaktan sonra Adnan Hoca dedikleri adamı içeri aldılar.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler