Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ'dan Tepki Çeken Paylaşım!

İlgili Postlar

Emre Altuğ’dan Tepki Çeken Paylaşım!

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi, başarılı sanatçı Emre Altuğ; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tüm tepkileri üzerine çekti. Hangi paylaşımı olay yarattı? Çocuklarına ne hediye aldı? İşte Emre Altuğ’un oldukça tepki gören o paylaşımı ve diğer tüm detaylar…

Emre Altuğ çocukları ile aynı filmde!

Bodrum’dan Sonra Çeşme

2008 yılında uzun süredir beraber olduğu başarılı manken Çağla Şikel ile hayatını birleştiren Emre Atuğ; magazin basınında haklarında devamlı çıkan boşanacakları dedikodusuna son vererek 2015 yılında ünlü manken ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Bu evlilikten Kuzey ve Uzay isminde iki çocuğu bulunan Emre Altuğ, velayetlerini anne Çağla Şikel’e vermişti. Yaz başından beri anneleri ünlü model Çağla Şikel ile Bodrum’da birlikte olan çocuklar, şimdi babaları Emre Altuğ ile İzmir, Çeşme’de tatil yapmaya devam ediyor.

 

Önceki gün çocukları ile Alaçatı sokaklarını dolaşan Emre Altuğ, oğullarına oyuncak silah ve tüfek hediye aldı. Bu anları sosyal medya hesabından eklediği bir fotoğraf ile paylaşan ünlü sanatçı, altına o çok tepki gören şu satırları yazdı: “Şimdi biliyorum; ‘Çocuklara silah almayın’ diyecekler. Ama bir erkek çocuk, silahsız ve arabasız yapamaz. Yeter ki oyuncak olsun”.

Emre Altuğ Kimdir?

Hesabını Yorumlara Kapatmak Zorunda Kaldı

Yaptığı sosyal medya paylaşımı takipçileri tarafından sert bir dille eleştirilen Emre Altuğ, hesabını yorumlara kapatmak zorunda kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler