Ana SayfaDizilerEmre Altuğ çocukları ile aynı filmde!

İlgili Postlar

Emre Altuğ çocukları ile aynı filmde!

Yeni bir film projesinde yer alan Emre Altuğ çocukları için yapılan film teklifini geri çevirmedi. İşte yeni proje ve detaylar.

Alaçatı’da yeni bir mekan açan ve otel işleten Emre Altuğ, yeni yaşamı ve son oynadığı film ile ilgili röportaj verdi.  İşletmeciliği çok sevdiğini söyleyen Emre Altuğ, yeni işinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken 50 ailenin de sayesinde geçindiğini belirtti.

İki filmde rol aldı!

Sevgili Komşum ve Müsaadenizle Çocuklar adındaki iki filmde yer alan oyuncu, şu anda filmlerin vizyon başarısını bekliyor. Önümüzdeki günlerde iki filmin de vizyona girecek olması nedeniyle farklı bir heyecan yaşayan oyuncu, film için çocuklarına da teklif geldiğini söyledi. Yeni filminde iki çocuğu ile birlikte rol alan oyuncu, çocuklarıyla birlikte çekimlerde yer almanın zaman zaman kendisini zorladığını söyledi. “Çocuklar olunca biraz zor oluyor. Bize okulda ‘Mümkünse çocuklarla ve hayvanlarla çalışmayın’ derlerdi. Bu filmde ikisi de var. Ben bunca yıl set hayatımda hiç beş saat beklememiştim. İlk defa burada bekledim. Benim için ilginç bir tecrübe oluyor.” diyen Emre Altuğ, çocuklar ve hayvanlar için filmin farklı mesajlar verdiğini ve bu nedenle de oldukça önemli bir projede yer aldığını söyledi.

Emre Altuğ kimdir?

Emre Altuğ çocukları için başrol teklifini kabul etmedi

Çocuk filminde başrol oyuncuları için Kuzey ve Uzay’a teklif geldiğini söyleyen Emre Altuğ, çocukları için başrol teklifini kabul etmediğini söyledi. “Böyle bir sorumluluk için henüz çok erken. Hatıra olsun diye bir sahnede olmak başka, tüm filmde yürümek başka. Biz hatıra olsun istedik.” Diyen Emre Altuğ, çocuklarının yan karakterlerde olmasını istemiş.

Çocuklarına karışmayacak!

Çocuklarının oyuncu olma noktasında herhangi bir destek ya da engel olmayacağını söyleyen Emre Altuğ, onlara sadece ‘Git öğren, ondan sonra ne yapmak istersen yap.’ dediğini ve bu bakımdan kararı çocuklarına bıraktığını söyledi.

Gazinoda işler yolunda!

Gazinoda sezonun başlaması ile birlikte hareketli bir dönem yaşadıklarını söyleyen Emre Altuğ, “Sezon yeni hareketleniyor. Seçime endeksli bir tatil programı vardı insanların. Seçim ikinci tura kalmadan neticelenince piyasa da hareketlenmeye başladı. Buradan parasal bir beklentim yok. Otelimden, restorandan ve gazinodan 50 aile geçiniyor. Bu çok güzel bir duygu. İnşallah böyle devam eder.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler