Ana SayfaDizilerArkadaşın için aşkından vazgeçer misin? Yağmur Melek aşkı yürek sızlattı!

İlgili Postlar

Arkadaşın için aşkından vazgeçer misin? Yağmur Melek aşkı yürek sızlattı!

Meleklerin Aşkı dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizide Yağmur Melek aşkı yürekleri sızlattı.

Show TV’nin sevilen dizisi Meleklerin Aşkı bu akşam yeni bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölüm öncesinde Yağmur ile Melek arasında bir aşkın yaşanması beklense de beklenen olmadı. Dizinin yeni bölümünde Yağmur Melek aşkı giderek imkansız bir hal alırken aşk acısı çeken iki isim yürekleri sızlattı.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Yağmur Melek aşkı Deniz engeline takıldı!

Dizinin son bölümünde yaşadığı olayları gözden geçiren Melek, Yağmur’un sevdiği kişinin kendisi olduğunu öğrendi. Bu durumu Deniz’e nasıl söyleyeceğini düşünen Melek, Mehtap ile birlikte Deniz’e yüklendi.

Deniz Yağmur’a çok aşık olduğunu söylerken ne Mehtap ne de Melek Deniz’e inanmadı. ”İntihar mı edeyim?” şeklinde sözleri sonrasında Melek gidip intihar edebileceğini söyledi. Bu durum üzerine ise Deniz intihar etti. İntihar haberi ile sarsılan Melek ise arkadaşı için aşkını içine gömmeye karar verdi. Aynı gece Yağmur Melek’e aşkını açıklamaya karar verdi. Fakat bu durum Melek’in Deniz’i düşünmesi nedeniyle gerçekleşmedi ve Melek Yağmur’un dışarı çıkma teklifini kabul etmedi.

Melek yaşanan olaylar sonrasında evde daha fazla kalmak istemezken bavulunu topladı. Melek ile Yağmur ailenin önünde karşı karşıya gelirken eve gelen Melek’in babası durumu toparladı. İki ismin aşk acısı ise Yağmurlar şarkısı eşliğinde izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler